Supliment pentru caini Magneziu Gluconat Fortan

Produs nou

Supliment pentru caini Magneziu Gluconat Fortan 90 g . Magneziu gluconat pentru un metabolism sanatos . Magneziul Gluconat de la Fortan normalizeaza functiile inimii si a ficatului si armonizeaza metabolismul animalului .

Mai multe detalii

In stoc

45,00 lei

Supliment pentru caini Magneziu Gluconat Fortan 90 g . Magneziu gluconat pentru un metabolism sanatos . Magneziul Gluconat de la Fortan normalizeaza functiile inimii si a ficatului si armonizeaza metabolismul animalului . In mod particular atunci cand femelele sunt gestante sau alapteaza , au nevoie de o cantitate suplimentara de magneziu . Atunci cand situatiile extreme sunt anticipate , Magneziu Gluconat de la Fortan trebuie administrat la timp . Recomandarea este sa se administreze Gluconat de Calciu de la Fortan seara si Gluconat de Magneziu de la Fortan dimineata . Aceasta administrare poate fi un ajutor valoros in reducerea factorilor de stres din jurul fatarii , previne tetania ( crize musculare cauzate de lipsa calciului din sange )  in timpul fatarii . Administrea trebuie facuta in situatiile de stres ( alaptare , expozitii , teste de aptitudini ) , nu este necesara administrarea unei doze suplimentare peste cele necesare , care sunt acoperite in principal de Cafortan .

Magneziu Gluconat Fortan este un supliment cu ingredient unic .

Ingrediente : Magneziu 5,9 %

Recomandare de administrare : peste 10 kg greutate corporala = ¼ lingurita pe zi

Dozaj : 1 lingurita rasa de Magneziu Gluconat Fortan = circa 3,0 g.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Supliment pentru caini Magneziu Gluconat Fortan

Supliment pentru caini Magneziu Gluconat Fortan

Supliment pentru caini Magneziu Gluconat Fortan 90 g . Magneziu gluconat pentru un metabolism sanatos . Magneziul Gluconat de la Fortan normalizeaza functiile inimii si a ficatului si armonizeaza metabolismul animalului .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864