Boost de vitamine si minerale caini Vitasporal

H0225

Produs nou

Boost de vitamine si minerale Dog Vitasporal . Acest supliment este cel mai puternic si eficient boost de vitamine , energie si minerale . Este recomandat in cazuri de necesitate de energie suplimentara si aport suplimentar de vitamine si minerale . Dog Vitasporal contine grasimi vegetale , uleiuri vegetale si vitamine esentiale A , D si E .

Mai multe detalii

In stoc

165,00 lei

Boost de vitamine si minerale Dog Vitasporal . Acest supliment este cel mai puternic si eficient boost de vitamine , energie si minerale . Este recomandat in cazuri de necesitate de energie suplimentara si aport suplimentar de vitamine si minerale . Dog Vitasporal contine grasimi vegetale , uleiuri vegetale si vitamine esentiale A , D si E . Usor de administrat , poate fi amestecat in hrana animalului este usor absorbit si asimilat . Este recomandata administrarea in cazurile de recuperare dupa boala , recuperarea post operatorie , naparlire sau pierderea excesiva a parului , pregatirea pentru performante . Fiind sub forma lichida este absorbita instant , iar rezultatele sunt vizibile foarte rapid . Concentratia ridicata reprezinta un adevarat boost de energie si vitalitate . Recipientul este prevazut cu dozaj , iar administrarea optima este foarte usor de realizat .

Descriere pe scurt Boost de vitamine si minerale Vitasporal :

  • este un supliment complex pentru refacerea rapida
  • este un Boost de vitamine si minerale
  • recomandat pentru recuperare dupa convalescenta
  • recuperare rapida dupa efort intens
  • pregatire caini inainte de competitii
  • produs in Olanda
  • recipientul este prevazut cu sistem de dozare
  • continut : 100 ml

Administrare : pui caini pana la varsta de 6 luni – 2 ml / zi ; caini cu greutate de 5 - 10 kg -  5 ml / zi ; caini greutate 10-20 kg – 6 ml /zi ; caini greutate peste 20 kg – 7 ml / zi .

Aditivi nutritionali : vitamina A, vitamina D 3, vitamina E, Beta caroten, Furamat feros.

Analiza analitica : grasime cruda  66,5 %; proteina cruda  3 %; cenusa cruda 0,5 %; fibre crude  0,1 %.

Depozitare :  ferit de razele solare, in loc racoros .

Utilizare recomandata : recuperare caini in convalescenta, suport pentru caini sportivi sau utilitari, aport de vitamine si minerale pentru caini in crestere, aport de vitamine si minerale pentru caini seniori.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Boost de vitamine si minerale caini Vitasporal

Boost de vitamine si minerale caini Vitasporal

Boost de vitamine si minerale Dog Vitasporal . Acest supliment este cel mai puternic si eficient boost de vitamine , energie si minerale . Este recomandat in cazuri de necesitate de energie suplimentara si aport suplimentar de vitamine si minerale . Dog Vitasporal contine grasimi vegetale , uleiuri vegetale si vitamine esentiale A , D si E .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864