Calciu Gluconat Fortan

F536

Produs nou

Calciu Gluconat Fortan 90 g . Uitati acum de deficientelede Calciu din organismul animalelor de companie ! Atunci cand exista o deficienta de Calciu , aceasta sare de Calciu este rapid si usor absorbita in fluxul sanguin prin stomac si intestine .

Mai multe detalii

In stoc

35,00 lei

Calciu Gluconat Fortan 90 g . Uitati acum de deficientelede Calciu din organismul animalelor de companie ! Atunci cand exista o deficienta de Calciu , aceasta sare de Calciu este rapid si usor absorbita in fluxul sanguin prin stomac si intestine . In afara de situatiile de stres cu ar fi alaptatul , pregatirea pentru expozitii sau anumite teste de performanta , nu este necesara administrarea de doze suplimentare cu conditia sa existe o cantitate optima administrata , furnizata in principal de Cafortan care acopera necesarul zilnic . Cand sunt anticipate situatii de stres , trebuie administrat Calciu Gluconat Fortan la timp pentru a compensa consumul necesar .  Este recomandat ca suplimentul Calciu Gluconat Fortan sa fie administrat seara iar dimineata sa se administreze Magneziu Gluconat Fortan pentru reducerea factorilor de stres care apar spre exemplu in timpul fatarii si a alaptarii puilor . Fiind un supliment cu ingredient unic , Calciu Gluconat Fortan previne tetania ( scaderea nivelului de calciu din sange ) .

Ingrediente : Calciu 8,9 %

Recomandare administrare : pana la 10 kg greutate corporala – ¼ lingurita pe zi , pana la 20 kg greutate corporala – ½ lingurita pe zi , pana la 30 kg greutate corporala pe zi – ¾ lingurita pe zi , peste 30 kg greutate corporala - 1 lingurita pe zi .

Dozaj : 1 lingurita Calciu Gluconat Fortan cca 3,0 g .

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Calciu Gluconat Fortan

Calciu Gluconat Fortan

Calciu Gluconat Fortan 90 g . Uitati acum de deficientelede Calciu din organismul animalelor de companie ! Atunci cand exista o deficienta de Calciu , aceasta sare de Calciu este rapid si usor absorbita in fluxul sanguin prin stomac si intestine .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864