Glykan Fortan

F546

Produs nou

Glycan Fortan pentru articulatii caini 300 g. Glycan de la Fortan cu continut de 20 % extract de midii . Glycan Fortan contine 20 % extract de midii de cultura din Noua Zeelanda , glicozaminoglican , ierburi si minerale esentiale . Cartilajul este format din fibre de colagen si un gel similar ca substanta cu glicozaminoglicanul .

Mai multe detalii

In stoc

80,00 lei

Glycan Fortan pentru articulatii caini 300 g. Glycan de la Fortan cu continut de 20 % extract de midii . Glycan Fortan contine 20 % extract de midii de cultura din Noua Zeelanda , glicozaminoglican , ierburi si minerale esentiale . Cartilajul este format din fibre de colagen si un gel similar ca substanta cu glicozaminoglicanul . Nutrientii esentiali sunt necesari pentru mentinerea tendoanelor , ligamentelor , discutrilor intravertebrale cat si a capetelor articulare sanatoase si asigurarea libertatii de miscare a aparatului locomotor . Elementul cheie al tesutului conjuctiv consta in glicozaminglican si trebuie reinnoit constant prin aport in alimentatie . Performanta si libertatea de miscare depind de mentinerea tesutului conjuctiv in stare perfecta . Aceasta la randul sau , asigura libertatea de miscare si rezistenta la tensiuni care pot fi puse pe articulatii . Necesarul de glucozamin cat si consumul acestuia sunt mai mari pentru cainii tineri , cei de talie mare , cainii utilitari , cat si cainii in varsta care odata cu inaintarea in varsta au si probleme articulare .

Ingrediente : gelatina , extract de midii 20 % , minerale , drojdie , alge , produse vegetale .

Analiza garantata : proteine brute 51,4 % , uleiuri brute si grasimi 5,2 % , cenusa bruta 19,2 % , fibre brute 2,0 % .

Aditivi nutritionali per kg : dl-metionina 20,000 mg , l-glicina 10,000 mg .

Recomandare de administrare zilnica : pana la 5 kg greutate corporala – ½ lingurita , pana la 10 kg greutate corporala – 1 lingurita , pana la 20 kg greutate corporala – 2 lingurite , pana la 30 kg greutate corporala – 3 lingurite , peste 30 kg greutate corporala – 4 lingurite .

Dozaj : 1 lingurita Glycan = 4 g.

Glycan este un supliment pentru caini si pisici .

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Glykan Fortan

Glykan Fortan

Glycan Fortan pentru articulatii caini 300 g. Glycan de la Fortan cu continut de 20 % extract de midii . Glycan Fortan contine 20 % extract de midii de cultura din Noua Zeelanda , glicozaminoglican , ierburi si minerale esentiale . Cartilajul este format din fibre de colagen si un gel similar ca substanta cu glicozaminoglicanul .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864