INFORMATII PRELIMINARE

INTRODUCERE

Mulțumim pentru interesul față de Firma SC Sara Dog SRL și produsele comercializate de noi. Intrand într-o relație de client / vanzator cu noi, ne încredințezi informațiile tale. Scopul acestei Politici de confidențialitate este să îți explice ce date prelucrăm, de ce le prelucrăm și ce facem cu ele. Îți luăm în serios confidențialitatea și nu vindem niciodată liste sau adrese de e-mail. Suntem conștienți că informațiile personale îți aparțin, de aceea depunem toate eforturile să le stocăm în siguranță și să le prelucrăm cu atenție. Nu oferim informații unor părți terțe fără a te informa. Aceste informații sunt importante. Sperăm să le citești cu atenție si sa fie suficient de clare. 

VANZATORUL

Suntem noi, o echipa pasionata si iubitoare de animale, in special de caini. Povestea noastra a inceput cu Sara, o femela din rasa Rottweiler pe care am adoptat-o. Deorece doream sa ii oferim tot ce este mai bun  incercand sa ii multumim pentru dragostea si devotamentul ei, aceasta schimbandu-ne viata in bine. Pentru Sara noi cautam in magazinele de profil accesorii si suplimente de calitate. Oferta existenta pe piata in acel moment era extrem de saraca calitativ. Atunci am hotarat sa infiintam o firma de import si distributie de accesorii, suplimente, jucarii, recompense, etc. de cea mai inalta calitate. Numele firmei SC Sara Dog SRL este dedicat in onoarea primului nostru caine Sara.

Importam si distribuim de la producatori de top din: Germania, Belgia, Olanda, Ucraina, Lituania, Polonia, etc. Produsele importate de Sara Dog sunt de calitate super premium. Povestea noastra continua.........................

Va invitam in magazinul nostru exclusiv online, pentru achizitionarea de : accesorii dresaj (zgarzi, tug-uri,perne de muscatura, mansoane dresaj, bice dresaj, hamuri dresaj, protectii profesionale dresaj ), suplimente naturale pentru caini, jucarii interactive pentru caini, lese si zgarzi de calitate super premium pentru caini, hamuri de calitate pentru caini, huse de protectie auto pentru caini, botnite pentru diferite rase de caini, castroane profesionale pentru caini, lese prezentare expozitii canine, saltele pentru caini, articole igiena caini, lese retractabile caini, accesorii grooming caini, etc.

Cu drag ,

Echipa Sara Dog.

CUMPARATORUL

Potrivit legislației in vigoare , persoana fizică beneficiară a serviciilor noastre sau persoana juridica aflată într-o relație de vanzator / cumparator, ești o  persoană fizică identificată sau identificabilă. Pentru a fi complet transparenți în privința prelucrării de date și pentru a-ți permite să îți exerciți cu ușurință, în orice moment, drepturile, am implementat măsuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date și tu, persoana vizată.

OBLIGATIA NOASTRA FATA DE CUMPARATOR

Protecția informațiilor tale personale este foarte importantă pentru noi. De aceea, ne-am luat obligatia să respectăm legislația națională și europeană privind protecția datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) nr. 679/2016 și, în special, următoarele principii de baza:

1. Prelucrăm datele tale legal și corect. Suntem întotdeauna transparenți în privința informațiilor pe care utilizăm, iar tu ești informat corespunzător.
 

2.În limitele legii, îți oferim posibilitatea de examina, modifica, șterge datele personale pe care le-ai împărtășit cu noi și de a-ți exercita celelalte drepturi.
 

3.Utilizăm datele numai în scopurile descrise la momentul colectării sau în noi scopuri compatibile cu cele inițiale. În toate cazurile, scopurile noastre sunt compatibile cu legislația. Luăm măsuri rezonabile pentru a ne asigura că datele personale sunt corecte, complete și actualizate.

 4.Am implementat măsuri rezonabile de securitate și criptare, astfel încât să îți protejăm cât mai bine informațiile. Cu toate acestea, reține faptul că niciun site web, nicio aplicație și nicio conexiune la internet nu este complet sigură.

MODIFICARI

Putem modifica această Politică de confidențialitate în orice moment fara o notificare prealabila. Toate actualizările și modificările prezentei Politici sunt valabile imediat după notificare, pe care o vom realiza prin notificare pe e-mail.

 

INTREBARI SI SOLICITARI LEGATE DE DATELE COLECTATE

Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor tale sau dorești să îți exerciți drepturile legale în legătură cu datele  pe care le deținem sau dacă ai îngrijorări cu privire la modul în care tratăm orice problemă de confidențialitate, ne poți scrie la adresa de e- mail : murasara@yahoo.com., sau la numerele de telefon afisate pe site- ul sara-dog.ro.

CE TIP DE INFORMATII COLECTAM ?

Cand creezi un cont si plasezi o comanda pe site-ul nostru colectam urmatoarele informatii :

  • Nume si prenume
  • Adresa de email
  • Numar de telefon
  • Varsta

Posibil sa colectam date prin module de tip cookie, sau alte tehnologii similare :

  • Adresa IP
  • Browser-ul de internet
  • Locatia
  • Produsele vizualizate
  • Paginile vizualizate

PENTRU CE COLECTAM ACESTE INFORMATII ?

Colectam aceste informatii in scopul clar determinate si legitime, dar nu se limiteaza la urmatoarele :

In vederea incheierii si onorarii unui contract dintre vanzator si client.

Furnizarea informatiilor solicitate pentru creerea contului pe site-ul nostru sara-dog.ro sunt obligatorii pentru a putea livra si onora comenzile plasate de dvs.

Pentru a putea raspunde la intrebari si solicitari.

Pentru a ne putea apara impotriva atacurilor cibernetice.

Pentru a ne conforma legislatiei in vigoare.

Pentru creearea si mentenata conturilor.

Pentru constatarea sau revendicarea unui drept in instanta.

TEMEIUL LEGAL PENTRU PRELUCRAREA DATELOR

Prin plasarea unei comenzi pe site-ul sara-dog.ro, ti-ai dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ( iti poti retrage oricand consimtamantul prin solicitare scrisa pe adresa de email murasara@yahoo.com ).

Prelucrarea este necesara in vederea unei obligatii legale ( in anumite situatii este obligatorie pastrarea facturilor 10 ani ).

Prelucrarea este necesara pentru incheierea sau onorarea unui contract intre vanzator si client.

STOCAREA DATELOR

Stocăm datele cu caracter personal doar pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 10 ani de la încetarea contractului sau ultima interacțiune cu noi. După încheierea perioadei, datele cu caracter personal vor fi distruse sau șterse din sistemele informatice.

Reține faptul că în anumite situații expres reglementate, stocăm datele pe perioada care ne este impusă de lege.

PARTAJAREA DATELOR

Nu transmitem sau partajam datele cu caracter personal catre nici o alta companie sau entitate economica sau de alt tip.

DREPTURILE LEGALE ALE CLIENTULUI

Retragerea consimtamantului

Informarea cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Accesul asupra datelor colectate

Rectificarea datelor inexacte sau incomplete

Stergerea datelor ( dreptul de a fi uitat )

Restrictionarea prelucrarii

 

 
  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864