Cervicorn Fortan

F519

Produs nou

Cervicorn Fortan  600 g . Produsul Cervicorn Fortan contine fosfat de calciu , gelatina si colagen . Cervicorn Fortan este fabricat din substantele osoase continute de coarnele de cerb si contine printre altele fosfat de calciu si gelatina .

Mai multe detalii

In stoc

90,00 lei

Cervicorn Fortan 600 g . Produsul Cervicorn Fortan contine fosfat de calciu , gelatina si colagen . Cervicorn Fortan este fabricat din substantele osoase continute de coarnele de cerb si contine printre altele fosfat de calciu si gelatina . Colagenul care se gaseste in substantele osoase este deosebit de benefic si are un continut ridicat de glicocol ( aminoacid simplu ) si intareste tesutul muscular . Cervicornul este de asemenea un produs roughage ( fibra naturala ) . Aceasta are o importanta deosebita astazi in mentinerea sanatoasa a functiilor digestive , deoarece alimentele produse pentru caini sunt de cele mai multe ori prea rafinate . Anumite cantitati de substante care nu se dizolva sunt necesare pentru a asigura peristaltismul ( miscare de contractie urmata de relaxarea musculaturii stomacului ) optim si trecerea alimentelor prin tractul intestinal  . Cervicornul este un supliment cu ingredient unic . Administrarea unei doze crescute nu are efecte adverse , dar este recomandata administrarea dozei recomandate .

Ingrediente : proteina bruta 36,0 % , uleiuri si grasimi brute 1.0 % , cenusa bruta 54,5 % .

Recomandare administrare : pana la 5 kg greutate corporala – ½ lingurita pe zi , pana la 10 kg greutate corporala – 1 lingurita pe zi , pana la 20 kg greutate corporala – 2 lingurite pe zi , pana la 30 kg greutate corporala – 3 lingurite pe zi , peste 30 kg greutate corporala – 4 lingurite pe zi .

Dozaj : 1 lingurita pe zi de Cervicorn Fortan = 2,0 g .

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Cervicorn Fortan

Cervicorn Fortan

Cervicorn Fortan  600 g . Produsul Cervicorn Fortan contine fosfat de calciu , gelatina si colagen . Cervicorn Fortan este fabricat din substantele osoase continute de coarnele de cerb si contine printre altele fosfat de calciu si gelatina .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864