Cervicorn Fortan

Cervicorn Fortan

90,00 lei

Cervicorn Fortan  600 g . Produsul Cervicorn Fortan contine fosfat de calciu , gelatina si colagen . Cervicorn Fortan este fabricat din substantele osoase continute de coarnele de cerb si contine printre altele fosfat de calciu si gelatina .

  Livrare rapida

Expediere in maxim 24h sau 48h pentru toate produsele in stoc.

  Multumi sau banii inapoi

Poti returna produsele in termen de 10 zile.

  Transport gratuit in ROMANIA

Pentru orice comanda care depaseste 500 lei.

Cervicorn Fortan 600 g . Produsul Cervicorn Fortan contine fosfat de calciu , gelatina si colagen . Cervicorn Fortan este fabricat din substantele osoase continute de coarnele de cerb si contine printre altele fosfat de calciu si gelatina . Colagenul care se gaseste in substantele osoase este deosebit de benefic si are un continut ridicat de glicocol ( aminoacid simplu ) si intareste tesutul muscular . Cervicornul este de asemenea un produs roughage ( fibra naturala ) . Aceasta are o importanta deosebita astazi in mentinerea sanatoasa a functiilor digestive , deoarece alimentele produse pentru caini sunt de cele mai multe ori prea rafinate . Anumite cantitati de substante care nu se dizolva sunt necesare pentru a asigura peristaltismul ( miscare de contractie urmata de relaxarea musculaturii stomacului ) optim si trecerea alimentelor prin tractul intestinal  . Cervicornul este un supliment cu ingredient unic . Administrarea unei doze crescute nu are efecte adverse , dar este recomandata administrarea dozei recomandate .

Ingrediente : proteina bruta 36,0 % , uleiuri si grasimi brute 1.0 % , cenusa bruta 54,5 % .

Recomandare administrare : pana la 5 kg greutate corporala – ½ lingurita pe zi , pana la 10 kg greutate corporala – 1 lingurita pe zi , pana la 20 kg greutate corporala – 2 lingurite pe zi , pana la 30 kg greutate corporala – 3 lingurite pe zi , peste 30 kg greutate corporala – 4 lingurite pe zi .

Dozaj : 1 lingurita pe zi de Cervicorn Fortan = 2,0 g .

F519
3 Produse

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te Sau Reseteaza parola