Vitamina E plus pentru caini

H00250

Produs nou

Vitamina E plus pentru caini . Vitamina E este utilizata pentru dezvoltarea animalelor in perioada de crestere , antrenamente intense , etc . De asemenea ajuta dezvoltarea si mentinerea musculaturii la nivel maxim si ajuta fertilitatea .

Mai multe detalii

Stoc epuizat


60,00 lei

Vitamina E plus pentru caini . Vitamina E este utilizata pentru dezvoltarea animalelor in perioada de crestere , antrenamente intense , etc . De asemenea ajuta dezvoltarea si mentinerea musculaturii la nivel maxim si ajuta fertilitatea . Suplimentul alimentar Vitamina E plus pentru caini si pisici este un produs echilibrat natural care contine : vitamina E , seleniu si lizina . Acesti importanti nutrienti ajuta musculatura , creste rezistenta  si stimuleaza fertilitatea animalelor . De asemenea alta calitate notabila a produsului este ca contine un complex de antioxidanti care protejeaza impotriva imbatranirii si a simptomelor care vin odata cu aceasta . Vitamina E plus contine Dextroza pentru nevoia imediata de energie necesara pentru dezvoltarea musculara si de mentinere a acesteia . Suplimentul vitamina E plus are un gust placut si este usor de amestecat in alimentele oferite animalului . Pentru administrarea usoara este recomandata amestecarea cu ulei de somon , omega boost , ulei de in , disponibile in magazinul sara-dog.ro . De asemenea suplimentul este util in reducerea stresului atunci cand animalul este expus factorilor de stres . 

Descriere pe scurt a vitaminei E plus pentru caini :

  • contine vitamina E in combinatie cu seleniu si lizina
  • ajuta musculatura
  • intareste rezistenta la efort si factori de mediu
  • stimuleaza fertilitatea
  • contine dextroza care asigura energie suplimentara si ajuta la formarea musculaturii
  • foarte bun in situatii stresante
  • contine antioxidanti care ajuta la lupta impotriva imbatranirii
  • recomandata pentru crestere optima si performante deosebite in sport canin si crescatorii

Administrare : caini si pisici mai putin de 10 kg  greutate corporala : 2 g pe zi

                         caini si pisici mai mult de 10 kg greutate corporala : 4 g pe zi

Administrare recomandata minim 6 – 8 saptamani.

Ingrediente : vitamina E, seleniu, lizina, complex antioxidant, dextroza.

Greutate : 250 g.

Utilizare recomandata : caini tineri in perioada de antrenament, pregatirea masculilor pentru monta, pregatirea gestatiei, pui de caini si pisici in crestere, caini de competitie, pisici care au nevoie suplimentara de lizina.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Vitamina E plus pentru caini

Vitamina E plus pentru caini

Vitamina E plus pentru caini . Vitamina E este utilizata pentru dezvoltarea animalelor in perioada de crestere , antrenamente intense , etc . De asemenea ajuta dezvoltarea si mentinerea musculaturii la nivel maxim si ajuta fertilitatea .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864