Fortain Fortan

Fortain Fortan

60,00 lei

 Fortain Fortan pentru caini 250 gr . Suplimentul Fortain de la Fortan asigura o fortificare notabila a organismului animalului prin administrarea de proteine naturale . Fortain Fortan este un produs care stimuleaza si mentine dezvoltarea masie musculare si ajuta cresterea puilor care au nevoie in dezvoltare de aport crescut de proteine de calitate . 

  Livrare rapida

Expediere in maxim 24h sau 48h pentru toate produsele in stoc.

  Multumi sau banii inapoi

Poti returna produsele in termen de 10 zile.

  Transport gratuit in ROMANIA

Pentru orice comanda care depaseste 500 lei.

 

Fortain Fortan pentru caini 250 gr . Suplimentul Fortain de la Fortan asigura o fortificare notabila a organismului animalului prin administrarea de proteine naturale . Fortain Fortan este un produs care stimuleaza si mentine dezvoltarea masei musculare si ajuta cresterea puilor care au nevoie in dezvoltare de aport crescut de proteine de calitate . In cazul animalelor batrane , Fortain Fortan ajuta in lupta contra infectiilor . De asemenea Fortain Fortan satisface nevoia de proteina animala din organism , cauzata de pierderile de nitrogen din organism . Obtinut din substanta uscata rosie din hemoglobina aflata in sange . Substantele organice continute in hemoglobina sub forma de pulbere sunt exclusiv proteine brute cat si fier iar procesul de extragere care este numit spray – drying mentine calitatile nemodificate . Proteinele animale reprezinta o parte vitala esentiala in alimentatia zinica a animalelor noastre de companie . Fortain de la Fortan asigura organismului animal necesarul de aminoacizi si nitrogen , care sun elemente esentiale in dezvoltarea sanatoasa a musculaturii , a pielii cat si a ghearelor animalului . Datorita structurii proteinei continute , alcatuite din aminoacizi esentiali , Fortain de la Fortan este usor de asimilat atat de caini cat si de pisici , reprezentand un supliment de crestere esential . Fortain Fortan joaca un rol esential in dezvoltarea tesutului muscular si in crestere in general , fiind valoros ca supliment alimentar .

Fortain Fortan este un supliment care contine un singur ingredient .

Ingrediente : proteina bruta

Analiza medie : proteina bruta 92 % , cenusa bruta 4 % , grasimi brute 0,2 % , fier 0,28 %

Analiza per Kg : calciu 200 mg , fosfor 2,600 mg , magneziu 300 mg , potasiu 1,100 mg , sodiu 900 mg , clorura 1,390 mg , fier 2,800 mg , mangan 1 mg , zinc 22 mg , cupru 2 mg , 18 aminoacizi esentiali .

Recomandare administrare : greutate pana la 5 Kg – ½ lingurita , greutate pana la 10 Kg – 1 lingurita , greutate pana la 20 Kg – 2 lingurite , greutate pana la 30 Kg – 3 lingurite , greutate peste 30 Kg – 4 lingurite .

O lingurita rasa de Fortain Fortan are circa 2,5 gr .

F512
9 Produse

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te Sau Reseteaza parola