Fortain Fortan

F512

Produs nou

 Fortain Fortan pentru caini 250 gr . Suplimentul Fortain de la Fortan asigura o fortificare notabila a organismului animalului prin administrarea de proteine naturale . Fortain Fortan este un produs care stimuleaza si mentine dezvoltarea masie musculare si ajuta cresterea puilor care au nevoie in dezvoltare de aport crescut de proteine de calitate . 

Mai multe detalii

In stoc

60,00 lei

 

Fortain Fortan pentru caini 250 gr . Suplimentul Fortain de la Fortan asigura o fortificare notabila a organismului animalului prin administrarea de proteine naturale . Fortain Fortan este un produs care stimuleaza si mentine dezvoltarea masei musculare si ajuta cresterea puilor care au nevoie in dezvoltare de aport crescut de proteine de calitate . In cazul animalelor batrane , Fortain Fortan ajuta in lupta contra infectiilor . De asemenea Fortain Fortan satisface nevoia de proteina animala din organism , cauzata de pierderile de nitrogen din organism . Obtinut din substanta uscata rosie din hemoglobina aflata in sange . Substantele organice continute in hemoglobina sub forma de pulbere sunt exclusiv proteine brute cat si fier iar procesul de extragere care este numit spray – drying mentine calitatile nemodificate . Proteinele animale reprezinta o parte vitala esentiala in alimentatia zinica a animalelor noastre de companie . Fortain de la Fortan asigura organismului animal necesarul de aminoacizi si nitrogen , care sun elemente esentiale in dezvoltarea sanatoasa a musculaturii , a pielii cat si a ghearelor animalului . Datorita structurii proteinei continute , alcatuite din aminoacizi esentiali , Fortain de la Fortan este usor de asimilat atat de caini cat si de pisici , reprezentand un supliment de crestere esential . Fortain Fortan joaca un rol esential in dezvoltarea tesutului muscular si in crestere in general , fiind valoros ca supliment alimentar .

Fortain Fortan este un supliment care contine un singur ingredient .

Ingrediente : proteina bruta

Analiza medie : proteina bruta 92 % , cenusa bruta 4 % , grasimi brute 0,2 % , fier 0,28 %

Analiza per Kg : calciu 200 mg , fosfor 2,600 mg , magneziu 300 mg , potasiu 1,100 mg , sodiu 900 mg , clorura 1,390 mg , fier 2,800 mg , mangan 1 mg , zinc 22 mg , cupru 2 mg , 18 aminoacizi esentiali .

Recomandare administrare : greutate pana la 5 Kg – ½ lingurita , greutate pana la 10 Kg – 1 lingurita , greutate pana la 20 Kg – 2 lingurite , greutate pana la 30 Kg – 3 lingurite , greutate peste 30 Kg – 4 lingurite .

O lingurita rasa de Fortain Fortan are circa 2,5 gr .

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Fortain Fortan

Fortain Fortan

 Fortain Fortan pentru caini 250 gr . Suplimentul Fortain de la Fortan asigura o fortificare notabila a organismului animalului prin administrarea de proteine naturale . Fortain Fortan este un produs care stimuleaza si mentine dezvoltarea masie musculare si ajuta cresterea puilor care au nevoie in dezvoltare de aport crescut de proteine de calitate .   • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864