Biotina pentru caini si pisici 750 g

H0750

Produs nou

Biotina pentru caini si pisici . Acest supliment alimentar natural ajuta capacitatea de refacere si mentinere a pielii si blanii animalului , intareste pernitele picioarelor si unghiile cainilor si pisicilor .

Mai multe detalii

In stoc

120,00 lei

Biotina pentru caini si pisici . Acest supliment alimentar natural ajuta capacitatea de refacere si mentinere a pielii si blanii animalului , intareste pernitele picioarelor si unghiile cainilor si pisicilor . Biotina este o vitamina solubila care face parte din grupa complexului de vitamine B . Biotina ajuta organismul sa transforme carbohidratii , grasimile si proteinele in energie . Organismul animalelor nu stocheaza biotina ci aceasta este produsa de bacterii in tractul intestinal . Animalele au nevoie de biotina pentru a mentine blana si ghearele sanatoase . O alta calitate notabila a biotinei este ca aceasta ajuta organusmul sa scape de subprodusele provenite din proteine . Animalele carnivore au nevoie de biotina pentru a procesa si elimina subprodusele provenite din proteine . O alta denumire a biotinei este Vitamina H , alta functie a biotinei este de a sustine glandele tiroide si suprarenale cat si de a mentine sanatoase sistemele de reproducere si sistemul nervos . Biotina ajuta organismul sa utilizeze complexul de vitamine B pentru a mentine sanatoase pielea , blana  si ghearele . Un deficit de biotina in organism este observat in primul rand prin probleme dermatologice , blana mata , caderea parului , gheare fragile . Este recomandata administrarea biotinei atunci cand se observa o blana mata , piele cu matreata sau chiar goluri de par in blana , dupa administrarea unui tratament medicamentos deoarece este stiut faptul ca medicamentele de sinteza afecteaza flora intestinala si implicit bacteriile care produc biotina . Biotina pentru caini si pisici contine pe langa Biotina o combinatie de Zinc si Methionina care ajuta organismul animalelor sa obtina pe langa o blana si gheare sanatoase intarirea naturala a sistemului imunitar . Astfel produsul trateaza atat cauza cat si efectul problemei simultan . 

Descriere pe scurt a Biotinei pentru caini si pisici :

  • contine biotina, zinc, metionina
  • ajuta in tratarea problemelor dermatologice
  • ajuta la reducerea caderii parului
  • imbunatateste sistemul imunitar
  • intareste ghearele cainilor si pisicilor

Administrare : caini si pisici cu greutate corporala mai putin de 10 kg : 2-3 g pe zi

                         caini si pisici cu greutate corporala peste 10 kg : 4-5 g pe zi

Greutate : 750 g

Important : 750 g de produs este suficient pana la 150 de zile.

Ingrediente : biotina, zinc, metionina .

Utilizare recomandata : probleme dermatologice, sistem imunitar scazut, dupa administrare antibiotice, in perioada de naparlire, caini de performanta.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Biotina pentru caini si pisici 750 g

Biotina pentru caini si pisici 750 g

Biotina pentru caini si pisici . Acest supliment alimentar natural ajuta capacitatea de refacere si mentinere a pielii si blanii animalului , intareste pernitele picioarelor si unghiile cainilor si pisicilor .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864