Dogoteka CelerVis Pet® supliment alimentar complementar pasta energetica caini

50,00 lei

CelerVis Pet® 100 g , supliment alimentar complementar sub forma de pasta , special formulata pentru subiectele supuse efortului , cum ar fi lucrul sau sportul . Contine ingrediente special dedicate , pentru a sustine efortul care consuma energie , asigura ,, energie gata de utilizat ’’ , pentru a ajuta cainele in timpul activitatilor .

  Livrare rapida

Expediere in maxim 24h sau 48h pentru toate produsele in stoc.

  Multumi sau banii inapoi

Poti returna produsele in termen de 10 zile.

  Transport gratuit in ROMANIA

Pentru orice comanda care depaseste 500 lei.

CelerVis Pet® , supliment alimentar complementar sub forma de pasta , special formulata pentru subiectele supuse efortului , cum ar fi lucrul sau sportul . Contine ingrediente special dedicate , pentru a sustine efortul care consuma energie , asigura ,, energie gata de utilizat ’’ , pentru a ajuta cainele in timpul activitatilor .

Formulare capabila sa ofere organismului o rezerva prelungita de energie in timp .

Compozitie /

Doza pentru 1 g de pasta

Ulei de in 60 mg

Ulei de soia 170 mg

ProVisPet® 125 mg

-L-carnitina

-Lepidium meyeni

-Medicago Sativa 60 mg

20 mg

45 mg

Vitamina PP ( niacina ) 1 mg

Acid pantotenic 400 mcg

Vitamina B6 130 mcg

Vitamina B12 1 mcg

Fier chelat 10 mg ( din care 2,2 mg fier pur )

Taurina 50 mg

L-leucina 10 mg

L-Valina 10 mg

Substante active :

Uleiuri vegetale

Uleiurile vegetale fac parte din familia grasimilor . In ciuda modului in care va puteti imagina , grasimea ,, face rau ’’ , aceasta conotatie nu este intotdeauna adevarata , mai ales in cazurile in care grasimile derivate din plante indeplinesc in cadrul organismului , functii importante utile pentru buna functionare a organismului . De fapt , exista grasimi sanatoase de inalta calitate care , pentru caini , au un motiv anume de a fi incluse in alimentatie , intrucat joaca un rol esential in sanatatea animalelor noastre . In primul rand grasimile furnizeaza energie , aproape de doua ori energia pe care o pot oferi carbohidratii si proteinele ; acestea ( daca nu sunt necesare ) nu se consuma imediat , ci se depoziteaza , constituind rezerve de energie pentru a fi utilizate la nevoie . Ele joaca , de asemenea , un rol crucial in construirea si utilizarea vitaminelor liposolubile precum A , D , E si K ; sunt utilizate pentru izolarea termica si asigura o protectie mecania sub forma de lagare elastice in incheieturi .

Ulei de in – este un ulei bogat in acizi grasi omega 3 , faimoasele ,, grasimi bune din ulei de in ’’ , ingrediente esentiale pentru alimentatia oricarui animal de companie . Omega 3 sunt lipide importante pentru sanatate  , fundamentale in reactiile metabolice si pentru buna functionare celulara . Omega 3 , ca si Omega 6 , sunt acizi grasi esentiali , care nu sunt produsi independent de organism , ci trebuie introdusi prin dieta . Dintre toate alimentele , uleiul de in este cel care contine cel mai mare procent : aproximativ 57 % din total , echilibrand uniform prezenta omega 3 si a acizilor grasi omega 6 ( 1:4 ) . Contine si alte principii utile  , precum : lignani ( cu puternice functii antioxidante ) , vitamine din grupa B si E , lecitina ( substanta esentiala pentru functionarea regulata a sistemului nervos si a creierului ) , minerale , mucilagii si fibre alimentare solubile . Prin urmare , integrarea dietei cu ulei de in favorizeaza utilizarea acestuia ca energie gata de utilizare in timp ce isi desfasoara activitatea antioxidanta .

Uleiul de soia , de asemenea , bogat in diverse elemente nutritive importante , precum : acizi grasi polinesaturati ( ca si uleiul de in , in special omega 3 si omega 6 in concentratii diferite ) , vitamina B6 si vitamina E . Prin urmare , integrarea uleiurilor vegetale este importanta ca aizii grasi pe care ii contin prezideaza functii importante precum : sursa de energie , absorbtia vitaminelor , rol in crestere si dezvoltare , mentinerea unei bune stari de sanatate ( inclusiv pielea si blana ) si modularea raspunsului inflamator ( antioxidant ) . Uleiul de soia este o sursa excelenta de energie pentru animalele sportive si de asemenea , pentru cele debilitate .

Aminoacizi

L-CARNITINA – este un nutrient important pentru sanatatea animalelor : are rolul fundamental de a transporta acizii grasi esentiali ; fara L – carnitina acizii grasi nu ar putea fi transformati in energie , necesara activitatilor zilnice normale si functionarii corecte a sistemului imunitar , mai ales in cazul animalelor foarte active ( rol de sursa de energie ( ’’ gata de utilizare ’’ ) . De asemenea , este folosit ca protector al articulatiilor si al functiilor cardiovasculare .

TAURINA – se gaseste ca aminoacid liber in tesuturile animale : carnea , pasarile , pestele si crustaceele sunt deosebit de bogate in taurina . La majoritatea mamiferelor poate fi sintetizat pornind de la metionina si cisteina , dar poate fi usor deficitar in dieta . Aceasta posibilitate lipsa duce la o serie de modificari care afecteaza conjugarea acizilor biliari cu o scadere consecventa a absorbtiei vitaminelor si grasimilor ( deci mai putina absorbtie a unei surse de energie ) ; incarcarea retinei ( degenerarea centrala a retinei ) cu posibila pierdere a vederii si a inimii ( cardiomiopatie dilatativa ) cu scaderea contractilitatii musculare si in consecinta , insuficienta cardiaca .

L-Leucina – unul dintre aminoacizii esentiali ramificati si prin urmare , trebuie introdus prin dieta deoarece organismul nu este capabil sa-l sintetizeze . Este important pentru crestere si rezistenta musculara ( biosintetizeaza proteine utile pentru bunastarea fiziologica a muschilor ) , stimuleaza sinteza proteinelor , sustine metabolismul si este o sursa primara de energie in stres datorita atat eforturilor ( de munca si sport ) , cat si ca urmare a patologiilor .

L-Valina – este o componenta indispensabila a biosintezei proteinelor si impreuna cu leucina , esentiala pentru o actiune energetica corecta , indeplinind functii importante pentru ,, nutritia muschilor ’’ . Poate fi folosita pentru a produce energie din alimente , sau in cazul in care necesitatea mobilizarii rezervelor de proteine endogene . De asemenea , este important pentru functiile mentale , coordonarea muschilor si a functiilor nervoase similare .

Creatina – este cunoscuta din punct de vedere chimic ca un compus de azot neoproteic , adica un compus care contine azot , dar nu o proteina . Este implicat in furnizarea de energie pentru muschi ; intervine prin preluarea ADP si ATP , poate fi folosit din nou pentru producerea de energie . Prin urmare administrarea de creatina creste disponibilitatea utilizabile la nivel muscular . O disponibilitate mare de creatina si ATP , previne ceea ce este glicoliza ( folosirea zaharurilor ca sursa de energie ) , care are ca rezultat acumularea de acid lactic , deseuri azotate si in general , genereaza oboseala musculara  . De asemenea , creatina promoveaza o mai buna utilizare a proteinelor in timpul contractiei musculare , prin urmare creste volumul si densitatea masei musculare .

VITAMINE

Vitaminele sunt bioregulatori de mare importanta deoarece prezideaza , alaturi de alte molecule , desfasurarea tuturor proceselor fiziologice , atat direct , cat si indirecxt , prin mecanisme enzimatice . Pe baza solubilitatii sunt clasificate ca liposolubile , care se dizolva in grasimi si hidrosolubile , care se dizolva in grasimi si hidrosolubile ( nu se acumuleaza in organism , de aceea este esential sa le introduci zilnic in alimentatie ) care se dizolva in apa . Toate vitaminele sunt responsabile de sarcini specifice si in lipsa lor , poate aparea oboseala sau disfunctie .

Vitamine

Vitamina B6

Vitamina B6 – piridoxina , foarte frecventa in alimente , in special in grau , in subprodusele de morarit , in faina animala si in germeni de seminte ; inainte de a fi utilizat in organism este transformat in piridoxal si piridoxamina , constituenti fundamentali ai doua coenzime . Ele intervin in reactii enzimatice in care au loc transormari de aminoacizi si transfer de grupari amino ( transaminare ) . De asemenea , ar trebui sa intervina in productia de anticorpi in sange si in sinteza grasimilor din aminoacizi . Indispensabil pentru functionarea corecta a sistemului imunitar si nervos . Piridoxina este produsa in general de microbiota intestinala , dar nu apare intotdeauna in cantitati suficiente pentru a satisface nevoile ; utila deci o suplimentare .

Vitamina B12 – cobalamina , absenta in legume , este continuta in extractele de ficat , in diverse alimente de origine animala ( faina de peste , faina de carne si zer ) si face parte din complexul APF ( factorul proteic animal ) . Este cea mai importanta vitamina , esentiala pentru crestere si hematopoieza ( formarea globulelor rosii , indispensabila pentru distrubutia oxigenului ) ; este indispensabil pentru sinteza acizilor nucleici  care intervin in metabolismul proteic al sintezei colinei si metioninei si in special in cel lipidic si glucidic , catalizand diferite reacii enzimatice . Este deci necesara pentru metabolismul proteinelor , pentru buna functionare a sistemului nervos  , pentru regenerarea mucoaselor dar mai presus de toate este considerata o energie naturala pentru toate celulele .

NIACINA –Vitamina PP sau vitamina B3 , este prezenta in ierburi , fan si constituentii concentratelor furajere ( tarate , faina , etc.. ) . Vitamina care devine parte a moleculei de CoA care efectueaza transportul gruparilor acil in reactiile de β – oxidare a acizilor grasi , in reactiile de sinteza a acizilor grasi si oxidarea cidului piruvic . Mai mult , determina acetilarea colinei care , sub forma de acetilcolina , constituie mediatorul chimic in transmiterea impulsurilor nervoase la nivelul sinapselor dintre neuroni . Este deci o vitamina care inhiba oxidarea proteinelor si lipidelor , in consecinta scazand productia de radicali liberi .

ACID PANTOTENIC – vitamina hidrosolubila ( tot vitamina B5 sau Calciu D – Pantotenat ) prezenta in aproape toate alimentele vegetale si animale , in cantitati mai mult sau mai putin abundente . Alimentele bogate in Vitamina B5 sunt leguminoasele si organele , dar si galbenusul de ou , ciupercile uscate si drojdia de bere . Precum coenzima , participa tocmai la constituirea enzimelor care catalizeaza diferite reactii metabolice ale carbohidratilor , lipidelor si proteinelor . Promoveaza sinteza acizilor grasi nesaturati , realizand o actiune trofica ; are functia de a sustine sistemul nervos , de crestere , de dezvoltare si de a preveni starile de oboseala .

MICROELEMENTE

Microelementele sunt esentiale in hrana animalelor ; un aspect important este ca nu pot fi sintetizate ( spre deosebire de alte principii nutritive ) de catre animal si de aceea trebuie sa fie prezenti in ratie in cantitati suficiente pentru a satisface nevoile . Ele sunt principii protectoare deoarece isi asuma un rol predominant in controlul metabolismului animal ca constituienti ai grupului prosteic al numeroaselor enzime . Mai mult , unii dintre ei indeplinesc functii de activatori enzimatici si intra in geneza hormonilor si vitaminelor .

FIER – unul dintre cele mai importante oligoelemente . Aproximativ 60 – 70 % este continut in hemoglobina , dar cantitati discrete sunt continute in mioglobina si in organe de rezerva cum ar fi ficatul , splina si maduva osoasa . Absorbtia sa are loc aproape in totalitate in duoden ; se conjuga in epiteliul intestinal la o structura proteica formand cromoproteina numita feritina . Fierul este legat de transportul oxigenului devenind parte a hemoglobinei ( hemului ) si a citocromilor si intervine in formarea enzimei dehidrogenaza succinica . De aceea favorizeaza formarea globulelor rosii asigurand o oxigenare corecta a tuturor tesuturilor , favorizand astfel o functionalitate fiziologica si corecta a tuturor sistemelor corpului ( de exemplu : oxigenarea adecvata a muschilor , favorizeaza o contractie a asa – numitului muschi ,, aerob ’’. masa , evitand oboseala in timpul eforturilor continue datorita acumularii de substante precum acidul lactic ) ; stimuleaza functiile ficatului , are rol si in rezistenta la boli si este esentiala pentru mentinerea eficienta a sistemului imunitar . De asemenea , este important sa prevenim lipsa enzimelor celulare , care sunt esentiale pentru viata celulelor si pentru producerea de energie .

Extracte de legume

In zilele noastre , ierburile si plantele oficiale sunt folosite pentru a pastra bunastarea oamenilor si a animalelor ; pot fi folosite asa cum sunt in bucatarie , ca si mirodeniile ; in preparea ceaiurilor din plante , sau a lucra cu proceduri specifice pentru producerea de suplimente alimentare , produse veterinare , cosmetice si alte produse . Pentru fiecare planta oficiala , partea folosita ( frunze , flori , seminte , scoarta , radacini , etc. ) se numeste ,, medicament ’’Medicamentul contine fitocomlexul , adica setul de ingrediente active care caracterizeaza proprietatile legumelor , nereprodusibile prin sinteza chimica . Lucrarea sinergica a ingredientelor active ale fitocomplexului garanteaza plantei o serie de actiuni contemporane , pe care componenta individuala nu le poseda .

MACA – maca ( Lepidium meyeni ) este o planta apartinand familiei Brassicaceae . Cunoscut si sub numele de ginseng din Anzi , radacinile sale contin cei mai importanti nutrienti , esentiali pentru organism . Bogat in aminoacizi esentiali ( precum izoleucina , lizina , metionina , triptofan , valina , treonina , fenilalanina ; care reprezinta aproximativ 10 % ) , saruri minerale ( fier , mangan , zinc , calciu , fosfor ) , vitamine , carbohidrati , acizi grasi si fibre ; planta reprezinta un produs natural complet in compozitia sa . Datorita acestor constituenti , imbunatateste raspunsul la stres , oboseala si rezistenta . Aceste proprietati revigorante si energizante sunt atrubuite actiunii sale asupra glicogenezei ( productia de glucoza din rezervele de energie ) in cazul activitatii fizice . Prezenta aminoacizilor , importanti pentru functiile musculare , sustin masa musculara , indicand-o ca supliment in activitatile cu consum mare de energie si efort muscular . Bogat in vitamine A , C si complex B , calciu , fier si zinc , are si un efect benefic asupra sistemului nervos .

ALFALFA – Madicago sativa , este o planta erbacee apartinand familiei Fabaceae ( sau Leguminosae ) originara din Asia Mica ; numita si Erba Spagna sau si Lucerna . Folosit in mod traditional ca tonic , deoarece contine in mod natural mai multi nutrienti utili . De exemplu , avand radacini foarte adanci ( chiar si pana la 15 metri ) , ajunge si asimileaza minerale pe care alte plante nu le pot absorbi . In plus , contine diverse enzime digestive ( utile pentru digestie si asimilarea in consecinta a nutrientilor ) , fitoestrogeni , diferite flavonoide ( cu actiune antioxidanta si antiinflamatoare ) , glucozide , alcaloizi , aminoacizi , vitaminele A , C , D, E si K , saruri minerale si cantitati apreciabile de clorofila . Planta este deci folosita in cazurile de oboseala si slabiciune atat din cauza convalescentei , cat si a perioadelor de stres sau eforturilor sportive si / sau de munca . Util si in cazurile in care este necesara integrarea acelor nutrienti pe care extractul de planta se poate lauda ca ii are .

Sfaturi de utilizare

Caini de sport si de lucru :

Pregatire : perioada pre-performanta .

Pentru ca cainele sa ajunga bine pregatit pentru efortul la care va fi supus , este indicat sa se inceapa administrarea , dupa modalitatile de utilizare , cu o saptamana inainte de eveniment . In acest fel cainele va asimila ,, stocul ’’ de energie utila pentru a fi folosit atunci cand este necesar .

Performanta : in ziua competitiei , intotdeauna conform indicatiilor , se recomanda folosirea lui atat cu 6 ore inainte cat si cu 10-15 minute inainte de efort , Acest lucru va permite cainelui sa foloseasca , nu numai stocul depozitat , ci sa aiba o cota suplimentara , chiar inainte de nevoia sa reala .

Caini convalescenti , debiliti : Fiind o perioada anume , limitata in timp , in care cainele are nevoie de acel plus de energie , pentru a-i permite o recuperare mai buna in mai putin timp ; se recomanda administrarea lui pe o perioada continua de 15 zile , urmand instructiunile de utilizare pentru doza ideala .

Ambalare : 100 g

Intrebari frecvente

Ce este CelerVis Pet® si cand este necesar ?

Hrana complementara pentru caini sub forma de pasta , in special cei supusi unor eforturi precum munca sau sportul . Produs conceput si creat special pentru acei caini care au nevoie imediata si eficienta de un supliment energetic . Cat despre om , chiar si animalul , supus unui efort continuu dat atat de munca , cat si de un sport care necesita multa energie , poate avea nevoie de o integrare imewdiata . Ingredientele sale special concepute , care vizeaza sprijinul energetic al animalului  , ofera ,, energie gata de utilizare ’’ pentru a ajuta cainele in timpul activitatii . Astfel s-a nascut CelerVis Pet® care , datorita tuturor ingredientelor sale , special studiate , menite sa sustina energia animalului ( de exemplu vitamine precum B12 sau B6 ; minerale precum fierul ; proteine precum taurina si carnitina ) , ofera ,, energie gata de utilizat ’’ pentru a ajuta cainele in timpul activitatii . . In acest scop , se urmareste si alegerea formei de dozare adecvate , o pasta mai usor de administrat animalului tau si de asemenea mai usor de asimilat ; in cantitati , in functie de greutate  , conform instructiunilor de pe ambalaj  . In formula sa reannoita s-a adaugat amestecul ProVisPet® , exclusiv pentru Dogoteka , care combina proprietatile Carnitinei , Maca ( Lepidium Sativa ) intr-un amestec special conceput pentru a promova actiunea propusa a produsului . Un bazin de substante care lucreaza impreuna pentru a optimiza randamentul energetic al ingredientelor . Carnitina , un aminoacid important pentru formarea energiei , in asiciere cu cele doua extracte de plante care in compozitia lor , se lauda cu o cantitate mare din toti acesti nutrienti , de asemenea esentiali pentru sustinerea energetica in perioade de stres sau eforturi mari si pentru a integra componente care sunt ,, consumate ’’ in timpul activitatilor fizice .

Formulare capabila sa ofere organismului o rezerva prelungita de energie in timp .

Recomandat pentru cainii care :

  • Practica sport sau munca
  • Subiecti convalescenti
  • Subiecti debilitati
  • Femele care alapteaza
  • Postoperator

Vreau sa folosesc CelerVis Pet® pentru femela mea in timpul nasterii si ulterior pentru a promova recuperarea si productia de lapte . Cum ar trebui sa-l folosesc ?

Pentru ca femela sa ajunga bine pregatita pentru nastere , va recomandam sa utilizati CelerVis Pet® deja in saptamana anterioara nasterii , mai ales daca femela este inapetenta . Cand incepe nasterea  doza zilnica poate fi divizata pe zi . Acest lucru ii va permite femelei sa foloseasca  , nu doar stocul depozitat in zilele precedente , ci sa aiba o cota suplimentara , chiar inainte de nevoia ei reala .

CelerVis Pet® poate fi folosit si pentru catei ?

Da , CelerVis Pet®este indicat si pentru catelusii debili si convalescenti .

Cum folosesc CelerVis Pet® corect pentru un caine care o proba de lucru /potrivire ?

Sfaturi de utilizare pentru caini de sport si de lucru :

Pregatire : perioada pre-performanta . Pentru ca cainele sa ajunga bine pregatit pentru efortul la care va fi supus , este indicat sa se inceapa administrarea , dupa modalitatile de utilizare , cu o saptamana inainte de eveniment . In acest fel cainele va asimila ,, stocul ’’ de energie utila pentru a fi folosit atunci cand este necesar .

Performanta : in ziua spectacolului , intotdeauna conform indicatiilor , se recomanda folosirea lui atat cu 6 ore inainte cat si cu 10 – 15 minute inainte de efort . Acest lucru va permite cainelui sa foloseasca stocul depozitat , ci sa aiba o cota suplimentara , chiar inainte de nevoia sa reala . Caini convalescenti , debilitati : Fiind o perioada anume , limitata in timp , in care cainele arfe nevoie de acea cantitate in plus de energie , pentru a-i permite o recuperare mai buna in mai putin timp ; se recomanda administrarea pe o perioada continua de 15 zile , urmand instructiunile de utilizare pentru doza ideala .

Pregatire : Cum sa folosesc corect CelerVis Pet® pentru un caine care are o proba de lucru /?

Sfaturi pentru utilizarea cainilor de sport si de lucru :

Pregatire : perioada dinaintea competitiei – efort . Pentru a mentine cainele bine pregatit pentru efortul la care va fi expus , este recomandat sa incepeti sa adaugati , in functie de modalitatea de utilizare , cu o saptamana inainte de eveniment . In acest fel , cainele isi va insusi o ,, rezerva ’’ de energie utila pe care o va folosi atunci cand va avea nevoie . Competitie – efort : in ziua competitiei , intotdeauna , conform indicatiilor , se recomanda folosirea lui atat cu 6 ore inainte de efort cat si cu 10-15 minute inaintea acestuia . Acest lucru va permite cainelui sa foloseasca nu numai energia stocata , ci si o cota suplimentara , chiar inainte de nevoia sa reala . Caini in recuperare , epuizati : Pentru ca aceasta este o perioada fixa , limitata in timp , in care un caine are nevoie de aceasta cantitate suplimentara de energie pentru a-i permite sa se recupereze mai bine in mai putin timp ; se recomanda administrarea continua timp de 15 zile , conform instructiunilor de utilizare a dozei ideale .

Ingerarea accidentala a intregului ambalaj al produsului

Reamintim ca in toate suplimentele noastre complementare , ingredientele active utilizate in compozitie sio aditivi sunt dozate corespunzator pentru a asigura un efect benefic asupra animalului , nu provoaca efecte secundare sau orice toxicitate . Acestea urmeaza ghidurile EUROPENE ale Registrului Materialelor de Hrana care enumera toate produsele naturale permise in domeniul animal . Prin urmare , este indicat sa respectati portiile zilnice recomandate .

Ce se intampla daca am o intrebare specifica despre animalul meu de companie si am nevoie de un sfat personal ?

Ne puteti contacta la numerele de telefon afisate pe site .

                                                                                       

DK90013
21 Produse

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te Sau Reseteaza parola