Supliment profesional aminoacizi caini

Supliment profesional aminoacizi caini

120,00 lei
Cu TVA

Supliment masa musculara caini BCAA Pure 200 gr pudra . BCAA Pure este un amestec de aminoacizi in proportii optime pentru regenerarea si dezvoltarea musculara la nivel maxim . Administrarea suplimentului BCAA Pure spijina rezistenta crescuta prin imbunatatirea recuperarii post – exercitiu , a fortei si a nivelului de tonifiere in general .

  Livrare rapida

Expediere in maxim 24h sau 48h pentru toate produsele in stoc.

  Multumi sau banii inapoi

Poti returna produsele in termen de 10 zile.

  Transport gratuit in ROMANIA

Pentru orice comanda care depaseste 500 lei.

 

Supliment masa musculara caini BCAA Pure 200 gr pudra . BCAA Pure este un amestec de aminoacizi in proportii optime pentru regenerarea si dezvoltarea musculara la nivel maxim . Administrarea suplimentului BCAA Pure spijina rezistenta crescuta prin imbunatatirea recuperarii post – exercitiu , a fortei si a nivelului de tonifiere in general . Suplimentul BCAA Pure contine aminoacizi exogeni cum ar fi : L-leucina , L-valina si L-izoleucina , a caror aprovizionare in dietele intensive este in cantitate insuficienta . Formele libere de aminoacizi BCAA intra imediat in fluxul sanguin deoarece nu sunt digestive , spre deosebire de proteina care este furnizata in alimente . Suplimentul este recomandat pentru nevoile regenerative ale cainilor in perioada de dresaj si creaza in acelasi timp conditii anabolice de inalta calitate pentru cresterea si mentinerea masei musculare la caini .

Utilizare recomandata : pentru caini de lucru si sportivi care practica discipline canine : agility , frisbee , flyball , curse , bikejoring , trekking , caini ciobanesti , disciplina sau sporturi de forta .

Suplimentul imbunatateste regenerarea si protectia musculara , reduce oboseala dupa antrenament si grabeste recuperarea optima . Imbunatateste performanta antrenamentului . Stimuleaza cresterea tesutului muscular la caini .

Ingrediente la 100 gr produs : L-Leucina 50000 mg , L-Valina 25000 mg , L-Isoleucina 25000 mg

Dozaj : caini cu greutate sub 5 kg masa corporala / 0,5 gr pe zi , caini cu greutate intre 5 si 10 kg masa corporala / 0,7 gr pe zi  , caini cu greutate intre 10 si 30 kg masa corporala / 1 gr pe zi , caini cu greutate intre 30 si 60 kg masa corporala / 2 gr pe zi , caini cu greutate sub 60 kg masa corporala / 3 gr pe zi .

Masura contine 1 gr de produs .

Pentru administrare optima este recomandat ca produsul sa fie dizolvat in apa

Administrare : In zilele de antrenament Power Dog BCAA Pure trebuie dizolvat in cantitate mica de apa proaspata rece . Produsul poate fi administrat impreuna cu hrana administrata curent .

Sfat : Cel mai bun efect a fost observat atunci cand BCAA Pure a fost administrat la 60 minute dupa antrenament dizolvat in cantitate mica de apa proaspata , datorita carbohidratilor care accelereaza raspunsul insulinei , care ajuta transferul aminoacizilor direct in muschi .

Daca observati o lipsa de energie a cainelui dumneavoastra in timpul exercitiilor practicate este recomandat sa administrati jumatate de cantitate inainte de antrenament iar cealalta jumatate dupa antrenament .

In zilele de repaus : Power Dog BCAA Pure trebuie administrat dizolvat in cantitate mica de apa iar administrarea trebuie facuta impreuna cu masa administrata dimineata .

 

PK019
5 Produse

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te Sau Reseteaza parola