Supliment pentru combaterea stresului la caini

H002

Produs nou

Supliment pentru reducerea stresului la caini si pisici . Acest supliment pentru reducerea stresului este sub forma de pasta si este usor de administrat . No stress pasta este un supliment gustos pe baza de ingredient natural L-triptofan si actioneaza rapid in circa 40 de minute de la administrare .

Mai multe detalii

In stoc

50,00 lei

Supliment pentru reducerea stresului la caini si pisici . Acest supliment pentru reducerea stresului este sub forma de pasta si este usor de administrat . No stress pasta este un supliment gustos pe baza de ingredient natural L-triptofan si actioneaza rapid in circa 40 de minute de la administrare . Avand ingrediente exclusiv naturale No stress pasta cu continut ridicat de L-triptofan si Magneziu suplimentul este absolut sigur si asigura functionarea optima a muschilor si a sistemului nervos . No stress are un efect relexant benefic asupra starii de spirit a cainelui sau pisicii . Ajuta in situatii stresante si nu are efecte secundare cum ar fi reducerea vigilentei sau aparitia relaxarii musculare . No stress pasta este usor de introdus in gura animalului si este bine absorbita de organismul animalului . Actioneaza vizibil dupa numai 40 de minute si efectul dureaza circa 3 ore . 

Descriere pe scurt a suplimentului pentru reducerea stresului la caini si pisici :

  • supliment sub forma de pasta
  • eficient in reducerea stresului
  • 100% natural
  • contine magneziu
  • contine L- triptofan
  • asigura o functionare normala a muschilor si sistemului nervos
  • are efect rapid dupa 40 de minute de la administrare
  • efectul dureaza pana la 3 ore

Recomandat pentru situatii stresante : focuri de artificii, calatorii lungi cu automobilul, furtuni insotite de tunete, insomnii, vizita la veterinar sau grooming, stres cronic.

Dozaj : caini mici si pisici 1 – 2 ml ; caini talie medie 2 – 6 ml ; caini talie mare 6 – 10 ml.

Compozitie: magneziu, ulei vegetal , L- triptofan.

Continut analitic : grasime cruda 65,1%, proteina cruda 23,3%, umiditate 69,2%, cenusa cruda 3,7%, fibre crude 0,1%.

Gramaj : 10 ml.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Supliment pentru combaterea stresului la caini

Supliment pentru combaterea stresului la caini

Supliment pentru reducerea stresului la caini si pisici . Acest supliment pentru reducerea stresului este sub forma de pasta si este usor de administrat . No stress pasta este un supliment gustos pe baza de ingredient natural L-triptofan si actioneaza rapid in circa 40 de minute de la administrare .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864