Glykan Compact Fortan

Produs nou

Supliment articulatii caini Glykan Compact Fortan 400 gr. Glykan Compact – esential pentru articulatii , cartilaj si sistem locomotor . Pentru caini de toate rasele si varstele .

Mai multe detalii

In stoc

480,00 lei

Supliment articulatii caini Glykan Compact Fortan 400 gr . Glykan Compact – esential pentru articulatii , cartilaj si sistem locomotor . Pentru caini de toate rasele si varstele . Substantele nutritive valoroase sunt esentiale pentru articulatiile cainilor , cartilajele si pentru aparatul locomotor . O parte considerabila a fasciei articulare si a cartilajului consta in Glucozaminglican . Acesta asigura elasticitatea tesutului si asigura construirea cartilajului , articulatiilor , tendoanelor si a discurilor intervertebrale . Numeroasele substante de constructie ( substante vitale ) continute de carnea de molusca verde ( Perna canaliculus ) sunt unice . In plus GAG ( glicozaminoglycani ) , din extractul de midii contine 10 substante nutritive minerale diferite , 10 L- aminoacizi esentiali pentru organism , acizi grasi Omega 3 , enzime si micronutrienti pentru sustinerea tesutului conjuctiv si a cartilajului . Produsul contine 40 % extract de meduze verzi . Glykan Compact Fortan cu continut de 40 % molusca verde din Noua Zeelanda ( Perna canaliculus ) cu glicozaminoglicani , gelatina , alge minerale , drojdii si produse vegetale . Deoarece nici cartilajul si nici tesutul conjuctiv nu sunt alimentate de sange , tesuturile respective trebuie alimentate prin alte mijloace . Aceasta alimentare se intimpla prin difuzie , prin dizlocarea fluidelor intre tesutul sinovial ( lichidul sinovial ) , cartilaj si tesutul conjuctiv . O conditie esentiala prealabila este ca trebuie sa existe suficient lichid sinovial disponibil si suficienta apa incorporata in cartilaj si tesutul conjuctiv . Aici glicozaminglicanii servesc la stocarea apei in cartilaj si tesutul conjuctiv care este responsabil pentru functia de tamponare a articulatiilor si ajuta la construirea unei noi sinovii . Cartilajul deteriorat este refacut iar ligamentele si capsulele articulare sunt de asemenea stabilizate . Glykan Compact Fortan contine , de asemenea metionina pentru sulfatarea glicozaminoglicanelor din articulatii . Metionina sustine de asemenea constitutia naturala a organismului . Cainii puppy din rasele de talie mare au nevoie de mai mult glykan decat altii , tot asa cainii de performanta si mai presus de toti cainii senior . Glykan-ul din Glykan Compact Fortan mentine agilitatea articulatiilor si a sistemului locomotor .

Ingrediente : masa de alge din meduza verde 40 % , minerale , gelatina , drojdie , produse vegetale , alge .

Analiza medie : proteine brute 43,2 % , uleiuri si grasimi vegetale 5,5 % , cenusa bruta 18,2 % , fibre brute 1,7 % .

Aditivi per kg : DL-metionina 20.000 mg , L- glicina 10.000 mg .

Recomandare de administrare regulata zilnica :

  • Puppy pana in 6 saptamani = 1 tableta
  • Caini adulti = 2 tablete per 10 kg greutate corporala
  • Pisici = 1 tableta per 5 kg greutate corporala

Supliment alimentar pentru caini si pisici .

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Glykan Compact Fortan

Glykan Compact Fortan

Supliment articulatii caini Glykan Compact Fortan 400 gr. Glykan Compact – esential pentru articulatii , cartilaj si sistem locomotor . Pentru caini de toate rasele si varstele .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864