NOU Sampon concentrat caini Glanz - Pflege Fortan 500 ml Vezi mai mare

Sampon concentrat caini Glanz - Pflege Fortan 500 ml

F608

Produs nou

Sampon concentrat Fortan pentru caini si pisici 500 ml . Sampon concentrat de la Fortan pentru a obtine prospetime si stralucire a parului la caini si pisici . Datorita standardelor noastre inalte de calitate , acest articol este oferit numai cu produse fabricate in Germania .

Mai multe detalii

In stoc

65,00 lei

Sampon concentrat Fortan pentru caini si pisici 500 ml  . Sampon concentrat de la Fortan pentru a obtine prospetime si stralucire a parului la caini si pisici . Datorita standardelor noastre inalte de calitate , acest articol este oferit numai cu produse fabricate in Germania . Sampon destinat obtinerii unei blani sanatoase si netede . Curatarea regulata si ingrijirea blanii cainilor si pisicilor nu este doar o protectie excelenta impotriva bolilor pielii , ci mentin si stralucirea prevenind aparitia matretii . Samponul este foarte bland cu pielea animalului .

Acest concentrat de sampon este extrem de placut pentru piele , uleiurile eterice naturale si alti agenti speciali protejeaza pielea si blana animalului .

Utilizare : In functie de rasa , blana si talia cainelui se dizolva una pana la trei linguri de produs in putina cantitate de apa . Udati blana si prespalati cu jumatate din cantitatea de sampon diluat , clatiti bine apoi utilizati cealalta jumatate pentru a spala bine blana animalului . Ulterior , clatiti bine .

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Sampon concentrat caini Glanz - Pflege Fortan 500 ml

Sampon concentrat caini Glanz - Pflege Fortan 500 ml

Sampon concentrat Fortan pentru caini si pisici 500 ml . Sampon concentrat de la Fortan pentru a obtine prospetime si stralucire a parului la caini si pisici . Datorita standardelor noastre inalte de calitate , acest articol este oferit numai cu produse fabricate in Germania .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864