Biotina pentru caini si pisici

Biotina pentru caini si pisici

50,00 lei

Biotina pentru caini si pisici . Acest supliment alimentar natural ajuta capacitatea de refacere si mentinere a pielii si blanii animalului , intareste pernitele picioarelor si unghiile cainilor si pisicilor . Biotina este o vitamina solubila care face parte din grupa complexului de vitamine B .

  Livrare rapida

Expediere in maxim 24h sau 48h pentru toate produsele in stoc.

  Multumi sau banii inapoi

Poti returna produsele in termen de 10 zile.

  Transport gratuit in ROMANIA

Pentru orice comanda care depaseste 500 lei.

Biotina pentru caini si pisici . Acest supliment alimentar natural ajuta capacitatea de refacere si mentinere a pielii si blanii animalului , intareste pernitele picioarelor si unghiile cainilor si pisicilor . Biotina este o vitamina solubila care face parte din grupa complexului de vitamine B . Biotina ajuta organismul sa transforme carbohidratii , grasimile si proteinele in energie . Organismul animalelor nu stocheaza biotina ci aceasta este produsa de bacterii in tractul intestinal . Animalele au nevoie de biotina pentru a mentine blana si ghearele sanatoase . O alta calitate notabila a biotinei este ca aceasta ajuta organusmul sa scape de subprodusele provenite din proteine . Animalele carnivore au nevoie de biotina pentru a procesa si elimina subprodusele provenite din proteine . O alta denumire a biotinei este Vitamina H , alta functie a biotinei este de a sustine glandele tiroide si suprarenale cat si de a mentine sanatoase sistemele de reproducere si sistemul nervos . Biotina ajuta organismul sa utilizeze complexul de vitamine B pentru a mentine sanatoase pielea , blana  si ghearele . Un deficit de biotina in organism este observat in primul rand prin probleme dermatologice , blana mata , caderea parului , gheare fragile . Este recomandata administrarea biotinei atunci cand se observa o blana mata , piele cu matreata sau chiar goluri de par in blana , dupa administrarea unui tratament medicamentos deoarece este stiut faptul ca medicamentele de sinteza afecteaza flora intestinala si implicit bacteriile care produc biotina . Biotina pentru caini si pisici contine pe langa Biotina o combinatie de Zinc si Methionina care ajuta organismul animalelor sa obtina pe langa o blana si gheare sanatoase intarirea naturala a sistemului imunitar . Astfel produsul trateaza atat cauza cat si efectul problemei simultan . 

Descriere pe scurt a Biotinei pentru caini si pisici :

  • contine biotina, zinc, metionina
  • ajuta in tratarea problemelor dermatologice
  • ajuta la reducerea caderii parului
  • imbunatateste sistemul imunitar
  • intareste ghearele cainilor si pisicilor

Administrare : caini si pisici cu greutate corporala mai putin de 10 kg : 2-3 g pe zi

                      caini si pisici cu greutate corporala peste 10 kg : 4-5 g pe zi

Greutate : 250 g

Important : 250 g de produs este suficient pana la 50 de zile.

Ingrediente : biotina, zinc, metionina .

Utilizare recomandata : probleme dermatologice, sistem imunitar scazut, dupa administrare antibiotice, in perioada de naparlire, caini de performanta.

H0250
9 Produse

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te Sau Reseteaza parola