Supliment pentru blana si unghii caini cu Biotina

EJ163

Produs nou

Supliment pentru blana si unghii cu Biotina . Suplimentul complex cu Biotina sub forma de comprimate este recomandat pentru cainii cu blana mata , cu cadere excesiva a parului si cu unghii fragile care se rup usor .

Mai multe detalii

In stoc

90,00 lei

Supliment pentru blana si unghii cu Biotina . Suplimentul complex cu Biotina sub forma de comprimate este recomandat pentru cainii cu blana mata , cu cadere excesiva a parului si cu unghii fragile care se rup usor . Suplimentul este foarte util in periadele de naparlire naturala contribuind activ la reducerea cantitatii de par cazuta cat si la regenerarea optima a parului nou crescut . Biotina are de asemenea efect in tratarea problemelor de piele . Complexul contine 1 mg. de Biotina combinata cu o doza mare de vitamine avand efect spectaculos in cresterea si calitatea parului , pielii , a unghiilor , a dintilor si a oaselor cainelui . Are de asemenea un efect notabil de pigmentare optima atat a pielii cat si a parului . Biotina amplifica efectul vitaminelor si completeaza efectul acestora . Suplimentul complex cu Biotina contine de asemenea MSM care este o sursa naturala de sulf organic cu efect notabil in refacerea si mentinerea tesutului conjuctiv . Efectul MSM –ului este atat reparator cat si peventiv . Un alt efect notabil al MSM-ului este ca asigura o suplete a pielii completand astfel efectul Biotinei . In plus complexul contine drojdie de bere , cunoscuta pentru efectul ei asupra pielii si a tesutului muscular , ierburi naturale cu efect in optinerea unei blani stralucitoare si sanatoase . Dintre ierburile continute mentionam : coada calului ,urzica , alge marine ( bladderwrack) , cu efect in obtinerea unei blani stralucitoare , o piele sanatoasa si supla , unghii puternice , dinti si oase sanatoase . 

Descriere supliment pentru blana si unghii cu Biotina :

 • contine Biotina
 • contine drojdie de bere
 • contine MSM
 • contine alge marine
 • contine plante naturale
 • ajuta la obtinerea unei blani sanatoase si stralucitoare
 • ajuta la tratarea problemelor de piele
 • asigura o pigmentare optima a blanii
 • ajuta la intarirea unghiilor cainilor
 • ajuta la sanatatea dintilor si a oaselor
 • produs in Belgia
 • este sub forma de comprimat

Administrare : caini sub 10 kg – 1 comprimat / zi ; caini 10 – 20 kg – 2 comprimate / zi ; caini 20 – 30 kg – 3 comprimate / zi ; caini 30 – 40 kg – 4 comprimate / zi.

Continut : 100 comprimate .

Ingrediente : drojdie de bere 170 mg , coada calului ( planta ) 146 mg , extract de urzici 73 mg , alge marine 59 mg , MSM 51 mg , Biotina 1 mg , agenti antiaglomeranti ( stearat de magneziu, fosfat de calciu, dioxid de siliciu ).

Utilizare recomandata : caini de toate varstele.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Supliment pentru blana si unghii caini cu Biotina

Supliment pentru blana si unghii caini cu Biotina

Supliment pentru blana si unghii cu Biotina . Suplimentul complex cu Biotina sub forma de comprimate este recomandat pentru cainii cu blana mata , cu cadere excesiva a parului si cu unghii fragile care se rup usor . • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864