Keimöl Plus Fortan

Keimöl Plus Fortan

170,00 lei
Cu TVA

Keimöl Plus Fortan  1 L . Fortan Keimöl Plus® are un conţinut foarte ridicat de grăsimi de origine vegetală şi animală. Din această cauză Fortan Keimöl Plus® nu este doar o sursă excelentă de vitamine, ci şi un produs cu valori nutriţionale ridicate.

  Livrare rapida

Expediere in maxim 24h sau 48h pentru toate produsele in stoc.

  Multumi sau banii inapoi

Poti returna produsele in termen de 10 zile.

  Transport gratuit in ROMANIA

Pentru orice comanda care depaseste 500 lei.

Keimöl Plus Fortan  1 L . Fortan Keimöl Plus® are un conţinut foarte ridicat de grăsimi de origine vegetală şi animală. Din această cauză Fortan Keimöl Plus® nu este doar o sursă excelentă de vitamine, ci şi un produs cu valori nutriţionale ridicate. Efectele acestui produs se pot observa încă din primele zile de utilizare, prin îmbunătăţirea vizibilă a pielii şi implicit, si a blănii, care va deveni tot mai sănătoasă şi strălucitoare de la o zi la alta.Ajută la combaterea si ameliorarea a diverse alergii alimentare şi totodată suplimentează şi orice deficienţă de acid gamma-linolenic.Substanţele biologice active de origine vegetală întotdeauna au fost considerate foarte valoroase în alimentaţia animalelor de companie. Doar laptele mamei şi uleiul de Luminiţa Nopţii (numită şi Oenothera biennis), sunt singurele surse cunoscute a unui acid biologic gras deosebit de activ numit acid gamma-linolenic.Fortan Keimöl Plus® compensează pentru lipsa de acid gamma-linolenic a cainelui prin uleiul de Luminița Nopții pe care îl conține. De asemenea, Fortan Keimöl Plus® oferă o bază solidă pentru vitaminele necesare câinelui pentru a-și etala o piele și un par sănătos. Implicit, datorită acestui produs, patrupedul va avea un standard ridicat de sănătate generală.Acizii graşi esenţiali trebuie să fie furnizaţi în hrana animalelor, deoarece organismul este incapabil de a produce el însuși aceşti acizi. Aceştia posedă caracteristici ce sunt găsite în general doar în vitamine. Deficiențele de acizi grași esențiali conduc la modificarea caracteristicilor pielii, tulburări de creștere și un metabolism slab.Uleiul din ficat de cod pe care Fortan Keimöl Plus® îl conţine are în compoziţia sa 85% acizi graşi nesaturaţi, o sursă naturală de vitamine A şi D, care în asociere cu uleiul de Luminiţa Nopţii combat diverse alergii alimentare.  Uleiul din germeni de grâu acoperă nevoile de vitamina E. Animalele în dezvoltare, gestante, la alăptare sau bătrâne au o nevoie sporită pentru aceste uleiuri si grăsimi esenţiale, şi un aport sporit de vitaminele A, D şi E. Vitamina D este responsabilă, printre altele, pentru reglarea şi optimizarea capacităţii de absorbţie a calciului şi a fosforului în organism. Vitamina E joacă un rol deosebit de important în procesele metabolice ce ţin de creatină şi carbohidraţi, deci implicit şi in dezvoltarea ţesutului muscular.Fortan Keimöl Plus® este un supliment alimentar foarte eficient pentru pisici și câini şi este un substituent excelent pentru uleiul de somon. Este un supliment care se recomandă a fi folosit împreuna cu Fortain® şi Cafortan®, împreună îmbunătăţind eficienţa acizilor graşi nesaturaţi în organismul animal.

Ingrediente: uleiuri și grăsimi (ulei din germeni de grâu, ulei din germeni de porumb, ulei Luminiţa Nopţii, ulei din ficat de cod şi ulei din susan).

Analiză medie: grăsimi brute 100%, proteină brută 0%, fibre brute 0%, cenușă brută 0%.

100 ml Fortan Keimöl Plus® conţine: vitamina A 10.000 UI, vitamina D3 1.000 UI, vitamina E 85 mg (în medie).

Recomandare de administrare  zilnica :

până la 10 kg greutate corporală = 1 linguriţă

până la 20 kg greutate corporală = 2 linguriţe

până la 30 kg greutate corporală = 3 linguriţe

peste 30 kg greutate corporală = 4 linguriţe

Doza optimă: 1 linguriţă Fortan Keimöl Plus® per 10 kg greutate animal (1 linguriţă are cca. 5,0 ml Fortan Keimöl Plus®).

F526
3 Produse

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te Sau Reseteaza parola