Frisbee sonor pentru caini Chuckit Whistle Flight

H32222

Produs nou

Frisbee sonor pentru caini  Chuckit!® Whistle Flight™. Aportul este acum mult mai usor de realizat cu ajutorul jucariei Frisbee sonor de la Chuckit . Aceasta jucarie de aport emite un fluierat continuu pe toata durata in care jucaria pluteste in aer , pastrand interesul cainelui la nivel maxim .

Mai multe detalii

In stoc

75,00 lei

Frisbee sonor pentru caini  Chuckit!® Whistle Flight™. Aportul este acum mult mai usor de realizat cu ajutorul jucariei Frisbee sonor de la Chuckit . Aceasta jucarie de aport emite un fluierat continuu pe toata durata in care jucaria pluteste in aer , pastrand interesul cainelui la nivel maxim . Designul jucariei include niste rosturi speciale care creaza sunetul de fluier atunci cand jucaria este aruncata si vantul patrunde in rosturile confectionate din cauciuc natural moale si flexibil . Intreaga jucarie este confectionata din cauciuc natural moale si flexibil , fiind foarte atragatoare pentru caini si absolut sigura pentru dintii cainilor . Acest frisbee a fost proiectat pentru a fi extrem de eficient si de atragator pentru caini dar si absolut sigur iar posibilitatea ranirii de orice fel este total exclusa . Aceasta jucarie nu este una de ros iar recomandarea este sa fie utilizata exclusiv pentru aportul interactiv si sa nu fie lasata la discretia cainelui pentru a fi roasa . Pentru siguranta cainelui este recomandat sa intrerupeti utilizarea in cazul in care observati ca jucaria se deterioreaza sau ca bucati din aceasta incep sa se desprinda .

Descriere pe scurt a jucariei Frisbee sonor Chuckit! ® Whistle Flight ™ :

  • confectionata din cauciuc natural moale si flexibil
  • prevazuta cu rosturi speciale care capteaza vantul si emit fluierat
  • absolut sigura pentru caini
  • perfecta pentru practicarea aportului
  • circumferinta : 28 cm
  • culoare : albastru / portocaliu
  • greutate : 200 gr.

Utilizare recomandata : practicarea aportului pe sol sau in apa .

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Frisbee sonor pentru caini Chuckit Whistle Flight

Frisbee sonor pentru caini Chuckit Whistle Flight

Frisbee sonor pentru caini  Chuckit!® Whistle Flight™. Aportul este acum mult mai usor de realizat cu ajutorul jucariei Frisbee sonor de la Chuckit . Aceasta jucarie de aport emite un fluierat continuu pe toata durata in care jucaria pluteste in aer , pastrand interesul cainelui la nivel maxim .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864