Supliment recuperare caini Recup Max

Supliment recuperare caini Recup Max

90,00 lei

Supliment nutritional de recuperare pentru caini Recup Max . Acest supliment nutritional natural ajuta animalul dumneavoastra de companie sa se recupereze rapid in urma unor traume de diferite tipuri : gestatie , lactatie , recuperare in urma interventiilor chirurgicale , alte traume de diferite tipuri .

  Livrare rapida

Expediere in maxim 24h sau 48h pentru toate produsele in stoc.

  Multumi sau banii inapoi

Poti returna produsele in termen de 10 zile.

  Transport gratuit in ROMANIA

Pentru orice comanda care depaseste 500 lei.

 

Supliment nutritional de recuperare pentru caini Recup Max . Acest supliment nutritional natural ajuta animalul dumneavoastra de companie sa se recupereze rapid in urma unor traume de diferite tipuri : gestatie , lactatie , recuperare in urma interventiilor chirurgicale , alte traume de diferite tipuri . Deoarece gestatia induce schimbari drastice in organismul animalului este necesara suplimentarea alimentatiei pentru o recuperare rapida si sanatoasa . Cu totii stim ca o femela are nevoie de resurse pentru a sustine dezvoltarea sanatoasa a puilor si ulterior fatarii la alaptarea puilor fara a epuiza toate resursele femelei . Administrarea Recup Max este recomandat sa se inceapa inca din perioada de calduri a femelei si continuarea administrarii pe perioada gestatiei iar apoi a alaptarii puilor . Aceasta suplimentare a alimentatiei cu Recup Max va ajuta la o fatare usoara a puilor si ulterior va stimula lactatia imbunatatind calitatea si cantitatea laptelui . Prin administrarea suplimentului Recup Max organismul femelei se va reface rapid dupa fatare si alaptare . Animalele care se recupereaza in urma unor traume fizice vor beneficia de o recuperare mai buna si mai rapida prin administrarea produsului . Administrarea produsului se poate face in acelasi timp cu alte tratamente fara a modifica in nici un fel actiunile acestora . De asemenea administrarea pe perioade lungi fara a fi necesare pauze este posibila deoarece este un produs exclusiv natural . Recuperarea in urma interventiilor chirurgicale este de asemenea mult mai rapida prin administrarea produsului . Imbunatatirea vizibila a recuperarii prin utilizarea Recup Max . Produlul sustine si hraneste musculatura si articulatiile , imbunatateste sanatatea generala si mentine animalul sanatos si puternic , chiar si in situatii de stres .

Descriere pe scurt a suplimentului nutritional de recuperare caini Recup Max:

 •   Contine drojdie de bere
 •   Contine faina de orez
 •   Contine MSM
 •   Contine alge uscate
 •   Contine uleiuri vegetale
 •   Ajuta recuperarea femelelor in urma fatarii
 •   Imbunatateste cantitativ si calitativ lactatia
 •   Ajuta la recuperarea rapida in urma diferitelor traume
 •   Ajuta musculatura si articulatiile animalului de companie
 •   Imbunatateste starea generala de sanatate
 •   Produs in Belgia

 

Administrare : 1 lingurita ( 2 grame ) / 10 kilograme greutate corporala / zi

Important : se recomanda cura de minim 4 – 6 saptamani pentru efect maxim.

Gramaj :  200 gr

Continut : umiditate 1,6 %, proteine brute 35,06 %, grasimi brute 1,62 %, fibre brute 1 %, cenusa bruta 2,28 %.

Utilizare recomandata: recuperarea organismului animalului in urma interventiilor chirurgicale, recuperarea in urma traumelor fizice de diferite tipuri, ajuta refacerea femelelor in urma gestatiei, inbunatateste cantitativ si calitativ lactatia.

EJ157
4 Produse

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te Sau Reseteaza parola