Braaaf recompense cu grasime de oaie si usturoi pentru caini

H100129

Produs nou

Recompense Braaaf pentru caini cu grasime de oaie si usturoi . Recompensele Braaaf cu grasime de oaie si usturoi sunt naturale 100% fiind extrem de sanatoase si pline de nutrienti esentiali . Foarte bogate in vitamine , minerale si oligoelemente , aceste recompense vin in completarea alimentatiei cainilor .

Mai multe detalii

In stoc

30,00 lei

Recompense Braaaf pentru caini cu grasime de oaie si usturoi . Recompensele Braaaf cu grasime de oaie si usturoi sunt naturale 100% fiind extrem de sanatoase si pline de nutrienti esentiali . Foarte bogate in vitamine , minerale si oligoelemente , aceste recompense vin in completarea alimentatiei cainilor . Grasimea de oaie continuta de aceste recompense este bogata in vitaminele A si D , minerale si oligoelemente . Aceasta grasime de oaie Braaaf contribuie la obtinerea unei blani stralucitoare si sanatoase . In plus grasimea de oaie are un efect pozitiv asupra sistemului digestiv si contribuie la intarirea sistemului imunitar . Rezistenta naturala a cainelui va fi imbunatatita prin consumarea acestor recompense naturale . Recompensele Braaaf sunt foarte gustoase si ajuta la absorbtia mult mai buna a  nutrientilor din hrana . Grasimea de oaie depune un strat protector pe intestine si ajuta la absorbtia imbunatatita a hranii ingerate . O digestie buna se observa imediat in cantitatea redusa a fecalelor . Recompensele Braaaf cu grasime de oaie si usturoi sunt recomandate pentru cainii cu piele si blana sensibila . Acest produs este ideal chiar si pentru cainii mofturosi care aleg hrana preferata , deoarece in general cainii adora gustul grasimii de oaie . Usturoiul continut de recompense asigura o deparazitare naturala . O alta calitate notabila a usturoiului este ca ajuta la mentinerea calitatii blanii la cel mai inalt nivel si ridica in acelasi timp sistemul imunitar al cainelui . Usturoiul este un element foarte important pentru starea generala a cainelui dar administrat separat este posibil sa fie refuzat de caine . Combinatia dintre grasimea de oaie adorata de majoritatea cainilor si usturoi ajuta la acceptarea administrarii acestuia din urma . 

Descriere pe scurt a recompenselor Braaaf pentru caini cu grasime de oaie si usturoi :

 • contin grasime de oaie
 • contin usturoi
 • bogate in vitamine , minerale si oligoelemente
 • 100% naturale
 • asigura o digestie inbunatatita
 • regleaza problemele digestive
 • asigura o deparazitare interna naturala
 • cresc rezistenta organismului
 • ridica sistemul imunitar
 • produse in Olanda
 • gramaj : 245 g ( 80 buc. )

Utilizare recomandata : pentru animalele sanatoase ca si recompensa, pentru animalele cu probleme digestive, necesitatea ridicarii sistemului imunitar.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Braaaf recompense cu grasime de oaie si usturoi pentru caini

Braaaf recompense cu grasime de oaie si usturoi pentru caini

Recompense Braaaf pentru caini cu grasime de oaie si usturoi . Recompensele Braaaf cu grasime de oaie si usturoi sunt naturale 100% fiind extrem de sanatoase si pline de nutrienti esentiali . Foarte bogate in vitamine , minerale si oligoelemente , aceste recompense vin in completarea alimentatiei cainilor . • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864