Tug din microfibra pentru caini puppy

Tug din microfibra pentru caini puppy

40,00 lei

Tug din microfibra pentru caini puppy . Cainii puppy au dintii in schimbare , de aceea perioada de imprimare a prey drive-ului coincide cu schimbarea dintilor . Pentru stimularea instinctului nativ de prada , este necesar sa se utilizeze echipamente adecvate varstei

  Livrare rapida

Expediere in maxim 24h sau 48h pentru toate produsele in stoc.

  Multumi sau banii inapoi

Poti returna produsele in termen de 10 zile.

  Transport gratuit in ROMANIA

Pentru orice comanda care depaseste 500 lei.

Tug din microfibra pentru caini puppy . Cainii puppy au dintii in schimbare , de aceea perioada de imprimare a prey drive-ului coincide cu schimbarea dintilor . Pentru stimularea instinctului nativ de prada , este necesar sa se utilizeze echipamente adecvate varstei . Un tug dur poate inhiba muscatura puiului de caine , la fel cum o minge dura poate inhiba foarte rapid instinctul de vanatoare . Pentru aceasta varsta in care dintii sunt in schimbare a fost conceput acest tug confectionat din microfibra fina . Textura moale , stimuleaza muscatura puiului de caine si creste dorinta acesatuia de posesie . Este cunoscut faptul ca in formarea unui caine puternic , dorinta de posedare a obiectului de muscatura este extrem de importanta . Tocmai pornind de la aceasta pornirew a cainelui , tug-ul din microfibra are atasata o lesa confectionata din polipropilena cu inserie de cauciuc . Astfel imediat ce puiul de caine a facut priza pe tug , poate fi lasat sa plece cu prada . Cu ajutorul lesei , puiul se poate indeparta fiind permanent in control total . In plus , lesa poate fi utilizata pentru agitarea tug-ului pe sol pentru stimularea instinctului puiului de caine . Acest tug ajuta la stimularea instinctului puiului de caine , fara a exista riscul inhibarii cauzate de ruperea unui dinte sau textura nepotrivita a obiectului de muscatura . Utilizati echipamente profesionale pentru obtinerea unor rezultate notabile in educarea cainilor .

Descriere pe scurt a tug-ului din microfibra pentru caini puppy :

  • Confectionat din microfibra de calitate
  • Prevazut cu lesa confectionata din polipropilena cu insertie de cauciuc
  • Lungime tug : 20 cm
  • Latime tug : 10 cm
  • Lungime lesa : 90 cm
  • Latime lesa : 2 cm
  • Greutate tug : 75 gr
  • Confectionat in Germania

Utilizare recomandata : stimularea instinctului la puii de caine puppy , initierea muscaturii corecte la puii de caine puppy .     

VDTG33841
6 Produse

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te Sau Reseteaza parola