Sirop tratare probleme respiratorii caini si pisici Bronarome 240 ml .

AV490044

Produs nou

Sirop tratare probleme respiratorii caini si pisici , Bronarome 240 ml . Bronarome este un sirop care trateaza si protejeaza problemele sistemului respirator la caini si pisici . Efectul principal al acestui sirop este curatarea expectoratiilor pentru a permite respiratia libera .

Mai multe detalii

In stoc

65,00 lei

Sirop tratare probleme respiratorii caini si pisici , Bronarome 240 ml . Bronarome este un sirop care trateaza si protejeaza problemele sistemului respirator la caini si pisici . Efectul principal al acestui sirop este curatarea expectoratiilor pentru a permite respiratia libera . Are de asemenea efect in stimularea sistemului imunitar pentru a accelera refacerea . Acest sirop contine exclusiv uleiuri naturale . Efectul siropului este de tratare dar si de protectia sistemului respirator . Uleiul esential de eucalipt continut patrunde adanc pana in plamanii animalului curatand , astfel incat respiratia va fi una libera . De asemenea are efect antiviral si antibacterian , imbunatind functia plamanilor . Datorita continutului ridicat de 1,8 Cineol , mucusul este topit si este promovata astfel functia ciliara ( functie de filtrare si protectie a plamanilor ) . Curatarea mucusului acumulat va permite o respiratie optima . Uleiul esential de oregano continut de sirop are efect de stimulare a sistemului imunitar si de crestere a rezistentei impotriva bacteriilor , virusilor , ciupercilor si a parazitilor . Uleiul esentia de coaja de scortisoara are un efect larg raspandit impotriva diferitor germeni si a patogenilor . Uleiul esential de Niaouli are efect antibacterian puternic , antiinfectios , antifungic , antiviral , expectorant , anticataral util in probleme respiratorii . 

Descriere pe scurt a siropului pentru tratare probleme respiratorii caini si pisici , Bronarome :

  • contine ulei esential de Eucalipt
  • contine ulei esential de Niaouli
  • contine ulei esential de scoarta de Scortisoara
  • contine ulei esential Oregano
  • are efect antibacterian puternic
  • are efect antifungic
  • are efect antiviral
  • are efect expectorant

Adminstrare : 5 ml . ( 1 lingurita ) per 5 kg . greutate corporala de doua ori pe zi

Greutate neta : 240 ml.

Ingrediente : ulei esential de eucalipt , ulei esential de oregano , ulei esential de niaouli , ulei esential de coaja de scortisoara .

Administrare recomandata : tratare probleme respiratorii caini si pisici .

 

 

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Sirop tratare probleme respiratorii caini si pisici Bronarome 240 ml .

Sirop tratare probleme respiratorii caini si pisici Bronarome 240 ml .

Sirop tratare probleme respiratorii caini si pisici , Bronarome 240 ml . Bronarome este un sirop care trateaza si protejeaza problemele sistemului respirator la caini si pisici . Efectul principal al acestui sirop este curatarea expectoratiilor pentru a permite respiratia libera .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864