Supliment articulatii caini Glucozamina

EJ134

Produs nou

Supliment articulatii caini Glucozamina 100% pur. Glucosamina reprezinta o caramida din structura cartilajului articular si a tesutului articular care odata cu varsta nu mai este produsa de organism si prin urmare trebuie administrata prin alimentatie. 

Mai multe detalii

In stoc

140,00 lei

Supliment articulatii caini Glucozamina 100% pur .  Glucozamina reprezinta o caramida din structura cartilajului articular si a tesutului articular care odata cu varsta nu mai este produsa de organism si prin urmare trebuie administrata prin alimentatie. Glucozamina este  folosita in principal pentru bolile reumatice, imbunatateste functia articulara si reduce ridigitatea. Glucosamina este o substanta endogena si o componenta importanta a cartilajului si a tesutului conjunctiv. La varsta mica animalele sunt capabile sa o produca ele insele, dar aceasta capacitate scade odata cu imbatranirea animalului. Cu toate acestea, capacitatea necesara de glucosamina din organism ramane neschimbata. Deci este absolut necesar ca animalul sa ia aceasta substanta pe cale alimentara. Existenta unei cantitati suficiente de glucosamina in organism ajuta la repararea cartilajelor deteriorate. Acest supliment alimentar sustine functionarea articulatiilor si imbunatateste caliatatea cartilajului prezent in acesti poli de miscare. Glucozamina este responsabila pentru crearea si mentinerea fluidului sinovial ( lubrifiant comun ) care este prezent in articulatie. In acest fel este asigurata o miscare mai fina si o rezistenta sporita la socuri. Pentru moment, este folosit ca supliment, dar efectul sau este mult mai intens si mai stabil decat a unei medicament obisnuit. Datorita regenerarii sporite a cartilajului articular, aceasta trateaza cauza directa a uzurii articulare. Reface puternic articulatiile rupte fara a provoca efecte secundare periculoase si poate fi chiar mai sigur decat un antiinflamator nesteroidian. Este mult mai usor de absorbit in organism decat Condroitina sulfat. Acest supliment alimentar este utilizat pentru imbunatatirea functiei articulare si pentru reducerea ridigitatii. In combinatie cu MSM, Condroitina si Vitamina C se intaresc reciproc si grabesc absorbtia.

Descriere pe scurt a Glucozaminei :

  • Ajuta la repararea cartilajului
  • Lubrifiaza articulatiile
  • Asigura aportul necesar in fazele de crestere si a performantelor ridicate
  • Contine Glucozamina
  • Produs in Belgia

Administrare : 1 g / 20 kg greutate corporala

Gramaj : 200 g / cutie

Continut : Glucozamina

Utilizare recomandata : sistem de mobilitate

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Supliment articulatii caini Glucozamina

Supliment articulatii caini Glucozamina

Supliment articulatii caini Glucozamina 100% pur. Glucosamina reprezinta o caramida din structura cartilajului articular si a tesutului articular care odata cu varsta nu mai este produsa de organism si prin urmare trebuie administrata prin alimentatie.   • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864