Supliment pentru articulatii caini MSM / Glucozamina comprimate

EJ162

Produs nou

Supliment pentru articulatii caini MSM / Glucozamina . Combinatia de MSM cu Glucozamina este considerata a fi ideala pentru mentinerea sanatoasa a articulatiilor cainelui . Prin administrarea acestui supliment se mentine flexibilitatea articulatiei si se previn eventualele probleme articulare

Mai multe detalii

In stoc

75,00 lei

 

Supliment pentru articulatii caini MSM / Glucozamina . Combinatia de MSM cu Glucozamina este considerata a fi ideala pentru mentinerea sanatoasa a articulatiilor cainelui . Prin administrarea acestui supliment se mentine flexibilitatea articulatiei si se previn eventualele probleme articulare . Este recomandata utilizarea suplimentului avand un efect preventiv impotriva degradarii articulare a cainelui . Odata cu inaintarea in varsta animalele resimt o rigiditate articulara care vine de cele mai multe ori cu dureri asociate acestui proces . Administrarea suplimentului pentru articulatii MSM / Glucozamina , ajuta la prevenirea acestui proces degenerativ . Glucozamina sustine ca element costructiv cartilajul articulatiilor si asigura in acelasi timp lubrifierea optima a acestora . Fiind o sursa naturala de sulf usor de digerat ajuta la mentinerea sanatoasa a tesutului conjunctiv al musculaturii si al articulatiilor . Fiind sub forma de comprimat este extrem de usor de amninistrat . Pentru rezultate optime este recomandata administrarea pe o perioada de minim 3 luni , deoarece este nevoie de o perioada de incarcare . Nivelul optim de incarcare este atins dupa acesta perioada de 3 luni recomandata , ulterior este recomandata injumatatirea cantitatii . Produsul poate fi administrat fara pauza deoarece nu are efecte adverse si pentru a putea mentine nivelul optim de substanta activa la nivel conjuctiv . 

Descriere pe scurt a suplimentului pentru articulatii caini MSM / Glucozamina :

  • contine MSM 556 mg
  • contine Glucozamina sulfat 444 mg
  • imbunatateste starea articulatiilor
  • previne degradarea articulara
  • ajuta tesutul muscular
  • mentine articulatiile sanatoase
  • ajuta la lubrifierea optima articulara
  • sub forma de comprimate
  • produs in Belgia

Administrare : caini sub 10 kg – jumatate de comprimat / zi ; 10- 20 kg – un comprimat / zi ; 20-30 kg – 1comprimat si jumatate / zi.

Este recomandat administarea pe o perioada de cel putin  3 luni  pentru rezultate optime. Dupa perioada de 3 luni doza poate fi injumatatita. Produsul poate fi administrat continuu deoarece nu are efecte adverse.

Continut : 100 comprimate.

Utilizare recomandata : caini de toate varstele.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Supliment pentru articulatii caini MSM / Glucozamina comprimate

Supliment pentru articulatii caini MSM / Glucozamina comprimate

Supliment pentru articulatii caini MSM / Glucozamina . Combinatia de MSM cu Glucozamina este considerata a fi ideala pentru mentinerea sanatoasa a articulatiilor cainelui . Prin administrarea acestui supliment se mentine flexibilitatea articulatiei si se previn eventualele probleme articulare  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864