Supliment enzime crestere si dezvoltare optima caini si pisici Total Balance

H014

Produs nou

Supliment enzime crestere si dezvoltare optima caini si pisici .Pentru puii de caini in perioada de crestere este foarte importanta absorbtia elementelor nutritive necesare dezvoltarii optime cat si protectia intestinala . 

Mai multe detalii

In stoc

35,00 lei

Supliment enzime crestere si dezvoltare optima caini si pisici .  Pentru puii de caini in perioada de crestere este foarte importanta absorbtia elementelor nutritive necesare dezvoltarii optime cat si protectia intestinala . Este bine cunoscut faptul ca pana la varsta de un an puii au sistemul digestiv foarte sensibil si orice schimbare a alimentelor declanseaza imediat o problema digestiva care necesita de cele mai multe ori tratament medicamentos . Orice tulburare digestiva afecteaza absorbtia elementelor esentiale necesare cresterii . Suplimentul enzime Total Balance are ca efect principal protectia aparatului digestiv si imbunatateste absorbtia mentinand tractul gastrointestinal in echilibru . Enzimele continute in acest supliment usureaza digestia accelerand astfel absorbtia optima a elementelor esentiale existente in hrana . Un alt efect notabil al suplimentului Total Balance este ca intaresc sistemul imunitar , protejand animalul . Este cunoscut faptul ca sistemul imunitar scazut favorizeaza aparitia problemelor dermatologice . Unele animale tinere au obiceiul de a manca nisip , iarba , lemne , etc. Motivul pentru care fac acest lucru este dorinta de a echilibra necesarul vitamino – mineral , necesar pe periada cresterii . Administrarea suplimentului Total Balance va ajuta la echilibrarea absorbtiei elementelor esentiale . Animalele batrane si nu numai au obiceiul de a manca iarba pentru a ajuta digestia , iar suplimentul Total Balance are exact acest efect si anume imbunatateste digestia . Daca sunteti proprietarul unui caine junior in crestere sau a unui caine senior si cautati un supliment pentru a ajuta cresterea optima sau ameliorarea simptomelor care apar odata cu batranetea , atunci suplimentul Total Balance este alegerea ideala . Suplimentul este in stare lichida si este usor de administrat in apa animalului sau in hrana oferita acestuia .

Descriere pe scurt a suplimentului enzime crestere si dezvoltare optima caini si pisici :

  • ajuta dezvoltarea optima a animalelor junior
  • imbunatateste digestia
  • ajuta digestia animalelor senior
  • asigura echilibrarea vitamino – minerala
  • contine enzime digestive
  • sub forma lichida
  • este absorbit rapid
  • recipientul este prevazut cu sistem de dozare
  • produs in Olanda

Compozitie analitica : cenusa cruda 4,8 %, fibre brute 24,8 %, proteine brute 0,1 %, grasime bruta 0,1 %, umiditate 70,2 %.

Depozitare : ferit de razele solare, in loc uscat sub 30 grade C. 

Greutate : 250 ml. 

Administrare : animale intre 10 kg - 25 kg / 10 ml. / zi , animale peste 25 kg / 15 ml. / zi .

Este recomandata inchiderea ambalajului dupa fiecare administrare.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Supliment enzime crestere si dezvoltare optima caini si pisici Total Balance

Supliment enzime crestere si dezvoltare optima caini si pisici Total Balance

Supliment enzime crestere si dezvoltare optima caini si pisici .Pentru puii de caini in perioada de crestere este foarte importanta absorbtia elementelor nutritive necesare dezvoltarii optime cat si protectia intestinala .   • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864