Castron antiderapant 2,8 l pentru caini

30,00 lei

Castron antiderapant pentru caini 2,8 l . Castron pentru apa sau hrana caini , confectionat din otel inoxidabil , prevazut cu inel de cauciuc care previne alunecarea . Castronul este confectionat dintr-o singura bucata de tabla din otel inoxidabil , nu este imbinat sau sudat , astfel durata de utilizare a castronului este mult crescuta . Inoxul utilizat la confectionare este de cea mai inalta calitate , fiind identic cu cel utilizat la confectionarea instrumentelor medicale . 

  Livrare rapida

Expediere in maxim 24h sau 48h pentru toate produsele in stoc.

  Multumi sau banii inapoi

Poti returna produsele in termen de 10 zile.

  Transport gratuit in ROMANIA

Pentru orice comanda care depaseste 500 lei.

Castron antiderapant pentru caini 2,8 l . Castron pentru apa sau hrana caini , confectionat din otel inoxidabil , prevazut cu inel de cauciuc care previne alunecarea . Castronul este confectionat dintr-o singura bucata de tabla din otel inoxidabil , nu este imbinat sau sudat , astfel durata de utilizare a castronului este mult crescuta . Inoxul utilizat la confectionare este de cea mai inalta calitate , fiind identic cu cel utilizat la confectionarea instrumentelor medicale . Inoxul din care este confectionat castronul , nu retine mirosuri si este antibacterian . Inelul din cauciuc natural cu care este prevazut castronul are rol de asigurare a stabilitatii castronului prin impiedicarea alunecarii atunci cand este utilizat pe suprafete alunecoase si de reducere la minim a zgomotului care poate aparea prin miscarea sau asezarea castronului pe sol . Castronul poate fi utilizat atat in interior cat si in exterior . Forma castronului impiedica rasturnarea si varsarea continutului . Capacitatea de 2,8 litri il recomanda utilizarea pentru caini de talie medie sau pentru caini de talie mare in perioada de crestere . Castronul poate fi de asemenea utilizat pentru pensiuni sau canise .

Descriere pe scurt a castronului din inox 2,8 litri pentru caini :

-          Confectionat din tabla de otel inoxidabil

-          Otelul inoxidabil utilizat la confectionarea castronului este identic cu cel utilizat la confectionarea accesoriilor medicale

-          Confectionat fara suduri sau alte imbinari

-          Prevazut cu inel de cauciuc natural

-          Inelul de cauciuc are rol antiderapant

-          Capacitate castron : 2,8 litri

-          Produs in Olanda

Utilizare recomandata : pentru apa sau hrana caini in crestere sau caini de talie media , pensiuni sau canise

MNA28033
20 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te Sau Reseteaza parola