Botnita piele pentru Dobermann . Sara Dog

Produs nou

Botnita din piele naturala pentru rasa Dobermann . Sara Dog . Circumferinta 23 cm , lungime 9 cm . Acest model de botnita a fost conceputa sa ofere confort la purtare cainelui , sa ii permita acestuia sa isi foloseasca nasul , sa fie usoara , sa fie durabila , sa asigure siguranta .

Mai multe detalii

In stoc

110,00 lei

Botnita din piele naturala pentru rasa Dobermann . Sara Dog . Circumferinta 23 cm , lungime 9 cm . 

Acest model de botnita a fost conceputa sa ofere confort la purtare cainelui , sa ii permita acestuia sa isi foloseasca nasul , sa fie usoara , sa fie durabila , sa asigure siguranta . Atunci cand poarta botnita , cainele este ventilat corespunzator datorita decupajelor existente pe toata suprafata botnitei cat si a decupajului realizat in zona nasului , care permite cainelui sa isi foloseasca mirosul  . Fiind confectionata din piele naturala , botnita este usoara iar utilizarea ei este posibila indiferent de anotimp . Botnita este de asemenea reglabila in 4 puncte , astfel incat ajustarea in functie de fiecare caine in parte este foarte usor de realizat . De asemenea curelele cu care este prevazuta botnita impiedica , cainele sa o scoata . In plus in zona din spatele craniului cainelui botnita este prevazuta cu o bucla care permite controlarea rapida a cainelui . Pentru siguranta suplimentara toate curelele botnitei sunt atasate prin nituire . In plus toate decupajele botnitei cat si curelele prezinta cusaturi durabile pentru sporirea rezistentei . Pentru caini mirosul este un simt foarte important iar o botnita care blocheaza acest simt poate deveni inconfortabila pentru animal . Aparand acest disconfort , cainele va incerca sa scoata botnita . Designul botnitei permite punerea sau scoaterea botnitei rapid si facil de catre proprietar . Purtand acest model de botnita , cainele poate respira liber , iar ventilarea este una optima . Pielea naturala este un element care nu se raceste pe vreme rece si astfel nu creaza nici un disconfort la atingerea botnitei de nasul cainelui spre exemplu . Este recomandat la cainii care nu sunt obisnuiti cu botnita sa fie invatati treptat cu purtarea acestei pentru a o accepta fara retineri . Obisnuirea se face prin oferirea de recompense in interiorul botnitei pana in momentul in care cainele baga singur botul in botnita fara nici o retinere si asteapta linstit recompensa . De asemenea este recomandat ca botnita sa fie pusa inaintea plimbarii , deoarece cainele va fi bucuros de plimbarea care urmeaza si va accepta bucuros botnita iar asocierea facuta va fi una pozitiva . In plus cainele va fi atras de mirosurile noi intalnite si va ignora botnita . Orice actiune care se repeta suficient devine reflex , iar purtarea botnitei si acceptarea ei va deveni reflex . Este recomandat ca dupa utilizarea pe vreme umeda , botnita sa fie uscata departe de sursele de incalzire si intretinuta periodic cu balsam special disponibil in magazinul nostru . Botnita de calitate pentru siguranta si confortul prietenului nostru .  

Descriere pe scurt a botnitei confectionata din piele naturala pentru Dobermann :  

 • confectionata din piele naturala
 • reglabila in 4 puncte
 • prevazuta cu orificii de ventilare
 • prevazuta cu decupaj in zona nasului cainelui
 • prevazuta cu 4 catarame de prindere si reglare confectionate din otel cromat
 • curelele botnitei sunt atsate prin nituire pentru rezistenta sporita
 • frontal pentru rezistenta botnita este nituita suplimentar
 • toate marginile curelelor cat si decupajele prezinta cusaturi durabile pentru rezistenta sporita
 • confectionata manual
 • produsa in Ucraina
 • marimile trecute in site inseamna : A - circumferinta botului cainelui 23 cm , B - lungimea botului cainelui 9 cm
 • culori disponibile : negru , maro 

Utilizare recomandata : pentru caini din rasa Dobermann .

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Botnita piele pentru Dobermann . Sara Dog

Botnita piele pentru Dobermann . Sara Dog

Botnita din piele naturala pentru rasa Dobermann . Sara Dog . Circumferinta 23 cm , lungime 9 cm . Acest model de botnita a fost conceputa sa ofere confort la purtare cainelui , sa ii permita acestuia sa isi foloseasca nasul , sa fie usoara , sa fie durabila , sa asigure siguranta . • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864