Supliment mentinere pigment negru Black Pigment Maintenance

EJ155

Produs nou

Supliment pentru mentinerea culorii negre la caini Black Pigment Maintenance . Suplimentul pentru mentinerea culorii negru la animalul de companie contine ingrediente exclusiv naturale si are ca efect mentinerea culorii negru intens obtinut in urma utilizarii produsului Black Pigment + . Ingredientele exclusiv naturale asigura o sustinere a fluxului pielii .

Mai multe detalii

In stoc

140,00 lei

Supliment pentru mentinerea culorii negre la caini Black Pigment Maintenance . Suplimentul pentru mentinerea culorii negru la animalul de companie contine ingrediente exclusiv naturale si are ca efect mentinerea culorii negru intens obtinut in urma utilizarii produsului Black Pigment + . Ingredientele exclusiv naturale asigura o sustinere a fluxului pielii . Aspectul general al pielii obtinut in urma utilizarii produsului este unul sanatos , stralucitor , plin de vitalitate . Stralucirea intensa aparuta in urma administrarii produsului va intensifica si  mai mult culoarea neagra . O blana mata estompeaza si mai mult culoarea naturala . Concentratia ridicata de ingrediente active inseamna ca aveti nevoie de doar mai putin de o lingurita per 20 kg. greutate corporala pe zi pentru un efect maxim rapid . Combinatia echilibrata de ingrediente active ofera cel mai bun aport posibil pentru animalul dumneavoastra iubit . Asa cum spirulina reprezinta o adevarata bomba nutritionala care contine 11 vitamine , 10 minerale si 18 aminoacizi  , combinat cu acizii grasi esentiali Omega – 3 si Omega – 6 si finalizand cu antioxidanti . Elderberry contine multi antiociani care stimuleaza producerea citokinenului . Acesta joaca un rol important in in consolidarea sistemului imunitar . Kelp-ul continut reprezinta o importanta sursa de minerale esentiale , iod , calciu , fier ,... Drojdia de bere contine 17 aminoacizi esentiali si reprezinta 45 % din proteinele complete . Drojdia de bere continuta reprezinta cea mai bogata sursa de factor de toleranta la glucoza , care stimuleaza functiile de glucoza si insulina . Toate elementele enumerate mai sus sunt continute de acest supliment nutritional natural pentru caini .  

Descriere pe scurt a suplimentului pentru mentinerea culorii negre la caini Black Pigment Maintenance :

 •   Contine alge
 •   Contine drojdie de bere
 •   Contine elderberry
 •   Contine Kelp
 •   Contine spirulina
 •   Ideal pentru pigmentare intensa
 •   Creste stralucirea blanii
 •   Intensifica culoarea negru
 •   Sustine fluxul pielii
 •   Produs in Belgia

Administrare : 2 gr / 20 kg greutate corporala / zi

Important : se recomanda cura de minim 4 – 6 saptamani pentru efect maxim.

Gramaj : 200 gr / cutie

Continut : 11 vitamine, 10 minerale, 18 aminoacizi, acizi grasi esentiali Omega 3 si Omega 6, antioxidanti, iod, calciu, fier, 45 % din proteinele complete.

Utilizare recomandata : pigmentare, mentinerea pigmentului negru, stralucirea blanii.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Supliment mentinere pigment negru Black Pigment Maintenance

Supliment mentinere pigment negru Black Pigment Maintenance

Supliment pentru mentinerea culorii negre la caini Black Pigment Maintenance . Suplimentul pentru mentinerea culorii negru la animalul de companie contine ingrediente exclusiv naturale si are ca efect mentinerea culorii negru intens obtinut in urma utilizarii produsului Black Pigment + . Ingredientele exclusiv naturale asigura o sustinere a fluxului pielii . • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864