Supliment pigmentare caini Black pigment +

EJ145

Produs nou

Supliment pigmentare caini Black pigment + .

 

Supliment alimentar pigmentare animale cu blana neagra . Suplimentul alimentar pentru pigmentarea cainilor cu blana de culoare negru Black pigment + contine ingrediente exclusiv naturale si este utilizat pentru obtinerea unei blani sanatoase si intensiv pigmentate . 

Mai multe detalii

In stoc

150,00 lei

Supliment pigmentare caini Black pigment +

Supliment alimentar pigmentare animale cu blana neagra . Suplimentul alimentar pentru pigmentarea cainilor cu blana de culoare negru Black pigment + contine ingrediente exclusiv naturale si este utilizat pentru obtinerea unei blani sanatoase si intensiv pigmentate . O administrare de circa 4 pana la 6 saptamani ii va conferi animalului o blana neagra intens colorata si extrem de stralucitoare . Concentratia ridicata de ingrediente active ofera o pigmentare intensiva cu doar o lingurita mica de produs per 20 kg greutate corporala pe zi , iar rezultatul va fi unul uimitor . Combinatia echilibrata de ingrediente active va ofera cel mai bun ajutor pentru pigmentarea naturala a animalului dumneavoastra de companie . Spre exemplu drojdia de bere contine 17 amino acizi esentiali si are in compozitie 45% sursa de proteine completa . Mai mult de atat , drojdia de bere reprezinta cea mai buna sursa de factor tolerant de glucoza care stimuleaza producerea de energie si activeaza functia insulinica . Elderberry , un alt ingredient cheie al suplimentului alimentar pentru pigmentare ofera o sursa bogata de antociani care stimuleaza productia de citokinen . Suplimentul va ofera o pigmentare intensa fara absolut nici o reactie adversa . Pe langa efectul de pigmentare intensiva suplimentul are un rol important in ridicarea sistemului imunitar.

Descriere pe scurt a suplimentului alimentar de pigmentare  animale cu blana neagra :

  • Contine alge
  • Contine drojdie de bere
  • Contine Elderberry ( fructe de soc 0
  • Efect pigmentare intensa
  • Ajuta la cresterea stralucirii parului
  • Ofera o pigmentare intensa de culoare neagra
  • Contine 17 aminoacizi esentiali
  • Contine 45% proteina completa
  • Produs in Belgia

Administrare : 2 gr / 20 kg greutate corporala / zi

Important : se recomanda cura de minim 4 – 6 saptamani pentru efect maxim.

Gramaj : 200 gr / cutie

Continut : alge, drojdie de bere, elderberry ( fructe de soc )

Utilizare recomandata : pigmentare intensa pentru blana neagra.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Supliment pigmentare caini Black pigment +

Supliment pigmentare caini Black pigment +

Supliment pigmentare caini Black pigment + .

 

Supliment alimentar pigmentare animale cu blana neagra . Suplimentul alimentar pentru pigmentarea cainilor cu blana de culoare negru Black pigment + contine ingrediente exclusiv naturale si este utilizat pentru obtinerea unei blani sanatoase si intensiv pigmentate .   • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864