MSM caini

MSM caini

100,00 lei

MSM pudra pentru caini. Acest produs are proprietati performante in reducerea durerii articulare, inbunatateste mobilitatea si protejeaza articulatiile, reduce reactiile alergice la polen, reduce infectiile parazitare, intareste blana , pielea si unghiile, asigura refacerea musculara si reduce la minim riscul de aparitie a cancerului.

  Livrare rapida

Expediere in maxim 24h sau 48h pentru toate produsele in stoc.

  Multumi sau banii inapoi

Poti returna produsele in termen de 10 zile.

  Transport gratuit in ROMANIA

Pentru orice comanda care depaseste 500 lei.

MSM pudra pentru caini. Acest produs are proprietati performante in reducerea durerii articulare, inbunatateste mobilitatea si protejeaza articulatiile, reduce reactiile alergice la polen, reduce infectiile parazitare, intareste blana , pielea si unghiile, asigura refacerea musculara si reduce la minim riscul de aparitie a cancerului. Ca  proprietati principale notabile sunt : vindecarea musculaturii si inbunatatirea mobilitatii. Metil – Sulfonil – Metanul este o substanta organica care este prezenta in mod natural in toate organismele vii. Odata cu varsta concentratia prezenta in organism scade si dispare producerea acestei substante. Reducerea concentratiilor acestei substante din organism au ca simptome fizice vizibile la caine , pisica sau cai : oboseala, depresie, sensibilitate la stresul fizic si mental, iar simptomul principal notabil este scaderea mobilitatii articulare si degenerarea articulatiilor. Prin urmare este foarte important sa mentineti concentratia MSM la nivel optim in corpul animalului dvs. Acest supliment alimentar reprezinta o metoda minunata de tratare a osteoartitei. Acest produs poate fi administrat atat preventiv cat si terapeutic pentru a reduce durerea si imbunatatii mobilitatea. Reducerea reactiilor alergice la polen, reducerea infectiilor parazitare, intarirea blanii, a pielii si a unghiilor, refacerea musculara si reducerea aparitiei cancerului sunt doar cateva din efectele MSM. De asemenea produsul asigura oxigenarea sangelui si inbunatateste nivelul energetic a animalului ( caine, pisica, cal ). Deoarece creste nivelul de energie nu este recomandat sa se administreze noaptea. Combinarea MSM cu glucozamina se obtine un efect aditiv notabil. Utilizarea MSM asigura : protejarea peretilor vasculari, tendoanelor, cartilajelor, ligamentelor, oaselor, mucoasei gastrointestinale si vezicii urinare.               Se recomanda hidratarea produsului inainte de administrare.

IMPORTANT : MSM detoxifica organismul, deci este recomandat sa se administreze treptat.

Administrare : 1 g / 20 kg greutate corporala pe zi.

Greutate neta : 200 g

Ingrediente : MSM pur sub forma de pudra.

Utilizare recomandata : vindecarea musculaturii afectate, inbunatateste mobilitatea , reduce durerea musculara si articulara, protejeaza articulatiile, reduce reactiile alergice la polen, reduce infectiile parazitare, intareste blana, pielea si unghiile, reduce riscul aparitiei cancerului.

EJ123
9 Produse

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te Sau Reseteaza parola