Spirulina pentru caini tablete Euro Joe Pharma

EJ185

Produs nou

Spirulina pentru caini sub forma de tablete . 150 tablete Euro Joe Pharma .  Spirulina este o super alga care ofera o stare generala de sanatater buna si ajuta foarte mult capacitatea de regenerare a organismului . Rezistenta este de asemenea imbunatatita si metabolismul este imbunatatit . 

Mai multe detalii

In stoc

55,00 lei

Spirulina pentru caini sub forma de tablete . 150 tablete Euro Joe Pharma . 

Spirulina este o super alga care ofera o stare generala de sanatater buna si ajuta foarte mult capacitatea de regenerare a organismului . Rezistenta este de asemenea imbunatatita si metabolismul este imbunatatit . In plus organismul beneficiaza de o detoxifiere optima in urma administrarii spirulinei . De asemenea este bine cunoscut ca spirulina ajuta la dezvoltarea musculara si mentinerea in forma maxima a musculaturii deja dezvoltate . In plus refacerea musculara dupa efort este accelerata si astfel performanta si rezistenta sunt imbunatatite . Iar administrarea este foarte simpla , tabletele putand fi oferite ca pe recompense . Spirulina ( Spirulina Platensis ) este o micro alga de culoare verde albastrui care creste in lacurile de apa sarata . Acum aceasta alga este crescuta in conditii optime in ferme acvatice subtropicale . Organismul unicelular contine o cantitate echilibrata de : vitamine , minerale , amino acizi , antioxidanti , enzime si acizi grasi esentiali . In plus aceste substante sunt foarte rapid si usor absorbite prin peretii moi celulari  in comparatie cu cerealele , fructele si legumele care nu sunt atat de rapid absorbite . De asemenea spirulina contine o gama larga de pigmenti ( clorofila , ficocianin , carotenoide ) . Spirulina ofera o larga acoperire a deficientelor asigurand o recuperare rapida si optima si ofera o stare generala de sanatate optima . In plus , spirulina are ca efect refacerea tesuturilor costructive si conective , ajutand la refacerea parului si a unghiilor . Un alt efect notabil este refacerea celulelor sanguine si astfel performanta si rezistenta sunt crescute . Mineralele pierdute prin transiratie sunt completate de spirulina . Un efect demn de mentionat este reducerea simptomelor alergice .

Descriere pe scurt a spirulinei pentru caini tablete Euro Joe Pharma :

 • spirulina este 100% pura
 • dezvolta masa musculara
 • mentine masa si tonusul muscular
 • accelereaza refacerea
 • creste rezistenta la efort
 • asigura o pigmentare optima
 • asigura o stare generala de sanatate optima
 • creste nivelul staminei
 • reface celulele sanguine
 • produs in Belgia
 • contine  150 de tablete

Administrare : animale sub 10 kg /  ½ - 1 tableta pe zi , animale cu greutate intre 10 _ 20 kg / 1 – 2 tablete pe zi , animale cu greutate intre 20 _ 30 kg / 2 – 3 tablete pe zi , animale cu greutate intre 30 _ 40 kg / 3 – 4 tablete pe zi .

Spirulina tablete poate fi administrata amestecata in hrana animalului sau adaugata in apa de baut .

In cazul animalelor slabite in curs de recuperare care primesc tratament medicamentos este recomandata administrarea graduala si cresterea dozei treptat pentru echibrarea nivelului de spirulina din organism .

Compozitie : proteine brute / 67,80 % - cenusa bruta / sub 8 % .

Utilizare recomandata : refacere , pigmentare , recuperare dupa efort , cresterea performantei , cresterea si mentinerea masei musculare , probleme de blana si unghii .

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Spirulina pentru caini tablete Euro Joe Pharma

Spirulina pentru caini tablete Euro Joe Pharma

Spirulina pentru caini sub forma de tablete . 150 tablete Euro Joe Pharma .  Spirulina este o super alga care ofera o stare generala de sanatater buna si ajuta foarte mult capacitatea de regenerare a organismului . Rezistenta este de asemenea imbunatatita si metabolismul este imbunatatit .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864