Os presat pentru curatare dinti caini Braaaf

H400601

Produs nou

Os de ros pentru caini din piele de vita bruta Braaaf . Oasele de ros au rolul de a curata dintii cainelui si sa improspateze respiratia acestora . Un os de ros de calitate indeplineste aceste sarcini si chiar creeaza placere animalului calmandu-l .

Mai multe detalii

In stoc

15,00 lei

Os de ros pentru caini din piele de vita bruta Braaaf . Oasele de ros au rolul de a curata dintii cainelui si sa improspateze respiratia acestora . Un os de ros de calitate indeplineste aceste sarcini si chiar creeaza placere animalului calmandu-l . Este cunoscut faptul ca un caine are nevoie sa roada , iar un os de calitate indeplineste aceasta nevoie si in acelasi timp accelereaza metabolismul reducand riscul aparitiei supraponderabilitatii . Ingredientele din care este confectionat osul reprezinta cel mai important aspect , deoarece cainii inghit osul dupa ce il rod , iar ce inghit este extrem de important . Calitatea Braaaf este certificata IFS Broker , existand astfel controlul de la producator pana la vanzator , garantand astfel o calitate ridicata constanta . Cainii junior in special neavind oase care sa le indeplineasca nevoia de ros isi vor indrepta atentia spre mobilier spre exemplu , iar acest comprtament este unul nedorit . Tot ce aveti de facut pentru prevenirea aparitiei acestui tip de comportament este sa le oferiti oase de ros de calitate . Numarul cainilor care dezvolta alergii la diferite tipuri de proteina este in crestere in ultimii ani , iar nevoia de ros a acestora nu dispare . Calitatea unui os de ros poate fi observata datorita culorii osului de ros , cu cat este mai curata cu atat va este garantata calitatea produsului . Oasele Braaaf din piele de vita bruta va garanteaza calitatea ridicata a produsului . Sanatatea animalului este cel mai important aspect , iar oferind oase de ros Braaaf de cea mai inalta calitate mentine sanatatea acestuia . Produs natural pentru sanatatea cainelui dumneavoastra .

Descriere pe scurt a osului de ros pentru caini din piele de vita bruta Braaaf :

  • confectionat din piele de vita bruta
  • nu contine aditivi
  • nu contine coloranti
  • contine : 4 buc de 9 cm 
  • gramaj : 120 gr
  • produs in Olanda

Utilizare recomandata : curatarea dintilor cainilor si improspatarea respiratiei acestora , satisfacerea dorintei de ros a cainilor .

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Os presat pentru curatare dinti caini Braaaf

Os presat pentru curatare dinti caini Braaaf

Os de ros pentru caini din piele de vita bruta Braaaf . Oasele de ros au rolul de a curata dintii cainelui si sa improspateze respiratia acestora . Un os de ros de calitate indeplineste aceste sarcini si chiar creeaza placere animalului calmandu-l .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864