Recompense pentru caini cuburi de somon Braaaf 70 g

H25010

Produs nou

Recompense pentru caini Braaaf cuburi de somon . Recompensele Braaaf cuburi de somon sunt 100% naturale , produse din somon salbatic deshidratat . Acestea pot fi oferite cainelui sau pisicii ca recompense mestecabile sau ca snacks-uri .

Mai multe detalii

In stoc

25,00 lei

Recompense pentru caini Braaaf cuburi de somon . Recompensele Braaaf cuburi de somon sunt 100% naturale , produse din somon salbatic deshidratat . Acestea pot fi oferite cainelui sau pisicii ca recompense mestecabile sau ca snacks-uri . Aceste recompense contin Omega 3 care contribuie la sanatatea pielii animalului si la obtinerea unei blani stralucitoare si sanatoase . Obtinute din somon salbatic din Alaska 100 % natural , aceste recompense contribuie de asemenea la curatarea dintilor si la o buna igiena orala . Recompensele cuburi de somon salbatic de Alaska Braaaf , aduc pe langa avantajul obtinerii unei sanatati a pielii si a blanii o curatare a dintilor si gingii sanatoase ! Recompensele Braaaf cuburi de somon salbatic nu contin coloranti sau aditivi chimici . Aceste recompense reprezinta alternativa sanatoasa si benefica care poate fi oferita prietenului nostru cel mai bun !

Continut : Cuburi de somon salbatic de Alaska .

Gramaj : 70 gr

Dimensiune cuburi : 2 x 2 cm                              

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Recompense pentru caini cuburi de somon Braaaf 70 g

Recompense pentru caini cuburi de somon Braaaf 70 g

Recompense pentru caini Braaaf cuburi de somon . Recompensele Braaaf cuburi de somon sunt 100% naturale , produse din somon salbatic deshidratat . Acestea pot fi oferite cainelui sau pisicii ca recompense mestecabile sau ca snacks-uri .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864