Zgarda pentru caini confectionata din piele Switzerland

Produs nou

  Zgarda pentru caini confectionata din piele Switzerland. Aceasta zgarda de calitate superioara confectionata manual din piele naturala italiana si captusita cu piele naturala nappa multumeste prin calitatea materialelor utilizate si prin atentia acordata detaliilor . 

Mai multe detalii

In stoc

110,00 lei

Zgarda pentru caini confectionata din piele Switzerland. Aceasta zgarda de calitate superioara confectionata manual din piele naturala italiana si captusita cu piele naturala nappa multumeste prin calitatea materialelor utilizate si prin atentia acordata detaliilor . Pielea naturala italiana de cea mai buna calitate are pe langa aspectul deosebit si o rezistenta sporita . Pentru confort captuseala interioara realizata din piele nappa are marginile rotunjite , prevenind astfel tocirea blanii cainelui . Decupajul in forma de cruce existent si pe drapelul Elvetiei adauga un plus de eleganta zgarzii . Contrastul dintre crucea alba plasata intre straturile de piele si culoarea de baza adauga o nolblete aparte acestei zgarzi . Pentru rezistenta sporita atat inelul D cat si catarama sunt atasate prin nituire , iar marginile zgarzii prezinta cusauri durabile . Designul special permite prinderea zgarzii foarte rapid si in acelasi timp zgarzda se muleaza efectiv pe gatul cainelui . Latimea de 40 mm este special aleasa pentru a nu crea iritatii pe gatul cainelui . Destinata proprietarilor de caini in cautare de accesorii de calitate superioara si cu aspect elegant . Aceasta zgarda va multumi datorita calitatii ridicate care permite utilizarea indelungata . Este recomandat  ca dupa utilizarea pe vreme umeda zgarda sa fie uscata departe de sursele de incalzire si intretinuta periodic cu balsam special disponibil in magazinul nostru . Zgarda de calitate pentru prietenul nostru cel mai bun .   

Descriere pe scurt a zgarzii Switzerland :

 • confectionata din piele naturala italiana
 • captusita cu piele naturala nappa
 • marginea captuselii este rotunjita pentru confort si prevenirea ruperii parului
 • prevazuta cu inel D pentru atasarea lesei
 • prevazuta cu catarama de calitate
 • inelul si catarama sunt confectionate din otel cromat
 • inelul si catarama sunt prinse pentru rezistenta prin nituire
 • laturile zgarzii prezinta cusaturi durabile pentru rezistenta sporita
 • designul special permite prinderea si desprinderea zgarzii rapid si usor de catre stapan
 • zgarda este confectionata manual
 • produsa in Polonia

Utilizare recomandata: toate activitatile in aer liber care implica si cainele .

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Zgarda pentru caini confectionata din piele Switzerland

Zgarda pentru caini confectionata din piele Switzerland

  Zgarda pentru caini confectionata din piele Switzerland. Aceasta zgarda de calitate superioara confectionata manual din piele naturala italiana si captusita cu piele naturala nappa multumeste prin calitatea materialelor utilizate si prin atentia acordata detaliilor .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864