Dispozitiv Chase n Pull pentru caini

SL4509

Produs nou

Dispozitiv stimulare instinct caini Chase n Pull . Antrenament in miscare , stimularea instinctului de vanatoare , exersarea aretului la cainii de vanatoare , tug of war , etc… Cu aceast dispozitiv tip undita va puteti antrena cainii pana la epuizare si pentru asta nu trebuie sa depuneti aproape nici un efort fizic .

Mai multe detalii

In stoc

120,00 lei

Dispozitiv stimulare instinct caini Chase n Pull . Antrenament in miscare , stimularea instinctului de vanatoare , exersarea aretului la cainii de vanatoare , tug of war , etc… Cu aceast dispozitiv tip undita va puteti antrena cainii pana la epuizare si pentru asta nu trebuie sa depuneti aproape nici un efort fizic . Conceput de profesionisti , lungimea optima , materialul din care este confectionat este extrem de stabil sunt doar cateva calitati ale dispozitivului Chase n Pull pentru caini . Combinatia dintre joaca placuta si exercitii de antrenament imbina utilitatea cu satisfactia mentala si oboseala fizica a cainilor dupa antrenament . Cainele trebuie sa isi activeze aproape toate grupele musculare , sa isi coordoneze precizia si sa isi ascuta instinctul nativ de vanator . Datorita lungimii optime dispozitivul poate fi utilizat atat in spatii deschise in aer liber cat si in interior . Cu ajutorul dispozitivului Chase n Pull puteti consuma rapid si usor energia fizica a cainelui si in acelasi timp puteti exersa comenzi de control asupra cainelui ( sezi , culcat , stai , asteapta , etc.. ) . Puteti de asemenea pozitiona atentia cainelui la mersul la pas prin strangerea snurului si pozitionarea elementului mobil in capatul unditei . Alinierea la picior , schimbarile de directie pot fi realizate de asemenea cu ajutorul Chase n Pull . Comenzi de disciplina pot fi exersate placut atat pentru caine cat si pentru stapan . Elementul din capat este confectionat din plush , iar in interior este prevazut cu sistem acustic care stimuleaza cainele . In plus elementul din capat poate fi spalat in caz de nevoie sau chiar inlocuit .

Descriere pe scurt a dispozitivului Chase n Pull pentru caini :

 • Confectionat din material plastic stabil semiflexibil
 • Prevazut cu manson de cauciuc pentru o priza sigura si stabila
 • Prevazut cu snur textil
 • Intre dispozitiv si snur are prevazut un manson moale de cauciuc pentru atenuarea eventualelor socuri  
 • Prevazut cu element din plush
 • Elementul din plush are inserat dispozitiv acustic pentru stimularea cainelui
 • Lungime dispozitiv : 75 cm
 • Lungime snur : 70 cm
 • Greutate dispozitiv : 165 gr
 • Produs in America

Utilizare recomandata : consumarea energiei cainelui , stimularea instinctului de vanator al cainelui , exersarea aretului la cainii de vanatoare , exersarea comenzilor de disciplina , etc…

Nota : La cainii cu varsta sub un an ar trebui evitate sariturile excesive .  Cand se exerseaza tragerea ( tug of war ) , aceasta ar trebui executata in linie dreapta . Nu incercati sa ridicati cainele cu ajutorul acestei jucarii . Cand nu este utilizata ar trebui sa fie depozitata in loc unde cainele nu are acces .

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Dispozitiv Chase n Pull pentru caini

Dispozitiv Chase n Pull pentru caini

Dispozitiv stimulare instinct caini Chase n Pull . Antrenament in miscare , stimularea instinctului de vanatoare , exersarea aretului la cainii de vanatoare , tug of war , etc… Cu aceast dispozitiv tip undita va puteti antrena cainii pana la epuizare si pentru asta nu trebuie sa depuneti aproape nici un efort fizic . • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864