LactoAdapt® PUPPY DOGOteka®

115,00 lei
Cu TVA

LactoAdapt® PUPPY DOGOteka®

cu colostru si maca

Hrana complementara sub forma de pasta, cu seringa multi-portie pentru pui de caine si pisica, pentru support in timpul intarcarii.

Detaliile produsului

- hrana complementara sub forma de pasta pentru pui de caine si pisica

- potrivit pentru sustinerea cateilor in faza delicata de intarcare

- promoveaza functia fiziologica intestinala si promoveaza intarirea apararii imune

- formulat ca o pasta intr-o seringa gradata cu dozator

  Livrare rapida

Expediere in maxim 24h sau 48h pentru toate produsele in stoc.

  Multumi sau banii inapoi

Poti returna produsele in termen de 10 zile.

  Transport gratuit in ROMANIA

Pentru orice comanda care depaseste 500 lei.

LactoAdapt® PUPPY DOGOteka® .

cu colostru si maca

Hrana complementara sub forma de pasta , cu seringa multi-portie pentru pui de caine si pisica , pentru support in timpul intarcarii .

Detaliile produsului

-         hrana complementara sub forma de pasta pentru pui de caine si pisica

-         potrivit pentru sustinerea cateilor in faza delicata de intarcare

-         promoveaza functia fiziologica intestinala si promoveaza intarirea apararii imune

-         formulat ca o pasta intr-o seringa gradata cu dozator

Promovează echilibrul florei intestinale și ajută la întărirea apărării imune a cățeilor de câine și pisică, util în toate cazurile în care cățelul are nevoie de sprijin suplimentar pentru creșterea fiziologică de la naștere până la sfârșitul înțărcării.

De asemenea, util în cazuri de:

 

-         utilizarea antibioticelor

-         modificări ale dietei (trecerea de la laptele matern la lapte artificial sau la alimente solide)

-         tulburari de alimentatie

-         dificultăți de hrănire

-         catelusi subponderali

-         intoxicații

Compozitie: uleiuri vegetale rafinate (din floarea soarelui), drojdii inactivate (Saccharomyces cerevisiae si Cyberlindnera jadinii), fructoza, faina de roscove, proteine ​​animale hidrolizate (de la pasare), produse din drojdie Saccharomyces cerevisiae [mananoligozaharide (MOS)], strucolo de bovine 4% mono-, di- și trigliceride ale acizilor grași, făină de banane, fructo-oligozaharide, inulină de cicoare, pulbere de cuticule de semințe de psyllium, pulbere de tubercul de maca, nucleotide, bacterii inactivate și părțile lor (Lactobacillus helveticus, Lactobacillus paracasei, bicarbonate de sodiu, Bifidobacterium, Chsfidob. produse din drojdie (Saccharomyces cerevisiae).

Aditivi: aditivi tehnologici: silice coloidal.

 

INGREDIENTE Caracteristice 1 g pasta corespunzator la 1 cm

Conținut mediu 1 g de pastă la fiecare 5 kg

Drojdii inactivate (Saccharomyces cerevisiae, Cyberlindnera jadinii)                         125 mg

Produse din drojdie Saccharomyces cerevisiae [mananoligozaharide (MOS)]           75 mg

Pulbere de colostru bovin                                                                                                   40 mg

Fructo-oligozaharide                                                                                                            25 mg

Inulină de cicoare                                                                                                                 25 mg

Pulbere de cuticule de semințe de psyllium                                                                   10 mg

Pulbere de tuberculi de Maca                                                                                             5 mg

Nucleotide                                                                                                                              5 mg

Bacterii inactivate și părți ale acestora, din care                                                               10 mg

   Lactobacillus helveticus                                                                                                    4 mg

Lactobacillus paracasei                                                                                                        4 mg

Bifidobacterium spp.                                                                                                           2 mg

Produse cu drojdie (Saccharomyces cerevisiae)                                                             1 mg

 

Întrebări frecvente -

Când ar trebui să folosesc LactoAdapt Puppy?

LactoAdapt Puppy este un furaj complementar în pastă, indicat pentru a însoți toți cățeii în faza delicată a înțărcării;

 

Deoarece favorizează echilibrul florei intestinale și ajută la creșterea apărării imune, este util în toate cazurile în care cățelul are nevoie de sprijin suplimentar pentru creșterea fiziologică de la naștere până la sfârșitul înțărcării.

 

De asemenea, util în cazuri de:

 

-         utilizarea antibioticelor

-         in modificări ale dietei (lapte matern/artificial)

-         tulburari de alimentatie

-         intoxicații

-         perioade stresante

-         dificultăți de mâncare sau lipsă de apetit

Cât timp ar trebui să-l folosesc?

 

-         LactoAdapt Puppy este conceput pentru a fi utilizat de la naștere până la sfârșitul perioadei de înțărcare a cățelului.

Pot sa ii dau si mamei?

 

-         Da, nu există contraindicații, totuși vă sugerăm să utilizați LactoAdapt pentru câini și pisici adulți, un hrană complementară în tablete pre- și probiotice pentru stabilizarea intestinală cu o formulare specifică pentru câini și pisici adulți.

Când ar trebui să trec de la LactoAdapt Puppy la LactoAdapt?

 

-         Recomandăm trecerea la sfârșitul perioadei de înțărcare, prima formulă este în pastă deci ușor de administrat cățeilor chiar dacă alăptează doar lapte, a doua este în tablete care pot fi ușor sfărâmate în rația zilnică de hrană.

De la ce vârstă poate fi utilizat LactoAdapt Puppy?

 

-         Din prima zi de viață a cățelușului, indiferent dacă este hrănit cu lapte matern sau lapte artificial. Produsul a fost conceput ca o pastă cu o seringă gradată pentru a facilita administrarea la căței. Îl poți pune pe un deget și îl poți pune direct în gură sau îl poți oferi sa linga pe cățeluș, având în vedere gustul placut .

Ingerarea accidentală a întregului ambalaj al produsului?

 

-         Vă reamintim că este o bună practică să păstrați ambalajul nedeschis la îndemâna copiilor și a animalelor, așa cum este indicat în avertismentele de pe etichete și cutii. Cel mai mare risc in cazul in care un caine ingereaza intregul continut al pachetului este ca acesta sa inghita in graba bucati de plastic, mult mai daunatoare decat ingredientele active continute in produs. Cu toate acestea, având în vedere variabilitatea subiectului în ceea ce privește greutatea corporală, rasa și vârsta, sfatul pe care am dori să-l dăm este să vă consultați medicul veterinar care va putea evalua situația din când în când cunoscând în detaliu câinele.

Ce se întâmplă dacă am o întrebare specifică despre animalul meu de companie și am nevoie de un sfat personal?

Ne puteti contacta la numerele de telefon afisate pe site .

Ingrediente active

Colostrul numit în mod obișnuit primul lapte este un lichid produs de glanda mamară. La câini este secretat în cele două zile imediat următoare nașterii.

 

Este un aliment care contine cantitati mari de anticorpi, proteine ​​si nutrienti esentiali, care ii ajuta pe pui sa isi dezvolte sistemul imunitar si sa obtina substantele necesare supravietuirii in primele zile.

 

În timpul etapei neonatale a câinelui, riscul de mortalitate poate fi mare. Prin urmare, aportul de colostru de la mamă este foarte important.

 

In situatii particulare, cand mama nu poate asigura in mod adecvat, pentru a garanta supravietuirea cateilor, se poate interveni prin administrarea de colostru de diferite origini.

Colostru bovin la câini

 

În mod ideal, un cățel ar trebui să se prindă de sânul mamei sale pentru a alăpta în primele ore de la naștere pentru a primi colostru.

 

Ca înlocuitor, colostrul bovin este unul dintre cele mai utilizate pentru câini, datorită concentrației mari de imunoglobuline și alți nutrienți esențiali, care pot ajuta la menținerea sănătății cățeilor și animalelor slabe.

Beneficiile colostrului bovin pentru câini includ:

 

-         creșterea rezistenței imune;

-         promovarea creșterii și dezvoltării puilor;

Pentru ce este colostrul?

 

-         Colostrul este o sursă de carbohidrați, vitamine, proteine, grăsimi, minerale și anticorpi.

PREBIOTICE

 

-         Triada fibrelor prebiotice:

-          Oligozaharide din fructe (FOS)

-         INULINA

-         MANNAN OLIGOSACHARIDES (MOS) din drojdia de bere

FOS, MOS și INULIN sunt fibre alimentare, adică carbohidrați nedigerabili, de o importanță incontestabilă atât în ​​alimentația umană, cât și în cea animală.

 

Din punct de vedere chimic, FOS și inulina sunt fructani (carbohidrați constând în repetarea unităților de fructoză) cu lanț scurt (FOS) și puțin mai lung (INULINA) deosebit de abundenți în alimente precum cicoarea și topinamburul.

MOS sunt întotdeauna fibre alimentare, dar alcătuite din repetiție de manoză și derivate în principal din pereții drojdiilor.

 

Toate trei au o acțiune prebiotică, adică sunt capabile să confere un beneficiu pentru sănătate printr-o modulare a microbiotei intestinale (FAO), adică ansamblul de milioane de microorganisme caracteristice tractului intestinal al diferitelor mamifere. Aceste microorganisme exercită un efect benefic și vital asupra sănătății gazdei.

De altfel, există mai multe studii care evidențiază constant o simbioză între menținerea sănătății și echilibrul microbiotei intestinale.

Cum au fibrele prebiotice un efect benefic asupra microbiotei?

DK80015
20 Produse

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te Sau Reseteaza parola