NOU Sampon Fortan pentru caini Vezi mai mare

Produs pentru intretinere blana caini Haarpflege Fortan

F624

Produs nou

Produs intretinere blana  pentru caini Fortan Haarpflege 500 ml  . Blana cainilor reprezinta o oglinda a sanatatii si a ingrijirii corespunzatoare . Cainele are nevoie de o ingrijire constanta din partea stapanului . Asa cum ochii si urechile trebuie curatate periodic si parul cainelui are nevoie de o intretinere adecvata .

Mai multe detalii

In stoc

55,00 lei

Produs intretinere blana  pentru caini Fortan Haarpflege . Blana cainilor reprezinta o oglinda a sanatatii si a ingrijirii corespunzatoare . Cainele are nevoie de o ingrijire constanta din partea stapanului . Asa cum ochii si urechile trebuie curatate periodic si parul cainelui are nevoie de o intretinere adecvata . Pentru cainii cu parul lung , perierea si spalarea periodica asigura o intretinere buna a parului si impiedica in acelasi timp incurcarea firelor de par . Asa cu tipul periei alese in functie de tipul blanii cainelui , tot asa si produsul de intretinere este foarte important .Produsul de intretinere de la Fortan completeaza o periere constanta si intretine calitatea si aspectul parului cainelui . Produsul Fortan Haarpflege pentru caini asigura o stralucire a blanii si aduce un aport de nutrienti esentiali valorosi pentru parul cainelui . Sanatatea parului cainelui este data in special de alimentatie si de suplimentele alimentare , dar si produsul special de intretinere a blanii  are un aport deoarece actioneaza la exterior curatand optim pielea si firele de par .

Produsul special Fortan Haarpflege poate fi usor aplicat cu ajutorul unei carpe .

Produsul nu inlocuieste perierea dar completeaza beneficiile aduse de o periere si intretinere optima .

Produsul este inodor si furnizeaza scalpului animalului substante nutritive valoroase .

Utilizare : Udati parul cainelui cat mai uniform cu produsul special de ingrijire apoi masati cu varful degetelor pana la piele . Dupa acest proces , pieptanati cu ajutorul unui pieptene sau a unei perii moi .

Un efect rapid de stralucire a parului poate fi obtinut prin umezirea unei carpe moi in produsul Fortan Haarpflege si frecarea parului cainelui cu carpa in sensul cresterii firelor de par .

Baza determinata biologic pentru o blana completa , puternica si stralucitoare este in esenta determinata de o nutritie adecvata .

Acestea pot fi imbunatatite in mod eficient prin administrarea regulata de Cafortan de la Fortan .

Produsul special Haarpflege Fortan este un produs de ingrijire pentru caini .

Cantitate recipient : 500 ml .

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Produs pentru intretinere blana caini Haarpflege Fortan

Produs pentru intretinere blana caini Haarpflege Fortan

Produs intretinere blana  pentru caini Fortan Haarpflege 500 ml  . Blana cainilor reprezinta o oglinda a sanatatii si a ingrijirii corespunzatoare . Cainele are nevoie de o ingrijire constanta din partea stapanului . Asa cum ochii si urechile trebuie curatate periodic si parul cainelui are nevoie de o intretinere adecvata .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864