Puller dog fitness tool Maxi

CO6492

Produs nou

Puller Maxi – dog fitness tool. Puller reprezinta un accesoriu inovativ pentru antrenarea cainilor, creeat de experti profesionali de caini. Este un cerc de culoare mov care ofera posibilitatea de antrenare a cainilor cat si intarirea relatiei acestora cu stapanii.

Mai multe detalii

In stoc

85,00 lei

Puller Maxi – dog fitness tool. Puller reprezinta un accesoriu inovativ pentru antrenarea cainilor, creeat de experti profesionali de caini. Este un cerc de culoare mov care ofera posibilitatea de antrenare a cainilor cat si intarirea relatiei acestora cu stapanii. Majoritatea proprietarilor de caini intampina aceleasi probleme cauzate de aceleasi motive : lipsa de activitate fizica si de activitate interactiva. Problemele cauzate sunt distrugerea mobilierului si a altor obiecte de interior, nesupunerea, obezitatea. Puller este capabil sa va ofere activitatea fizica necesara cat si reducerea timpului de antrenament.

Recomandare de utilizare zilnica :

 • alergare
 • sarituri
 • consumarea energiei prin tragere alternativa de inel

Avantajele oferite de Puller Maxi :

 • contact permanent si constant
 • motivatie puternica
 • ajuta la intarirea relatiei cu cainele

Produs din material special :

 • absolut sigur pentru dintii si gingiile cainelui
 • foarte usor si pluteste in apa
 • material special foarte durabil

20 de minute antrenament cu Puller = 5 km alergare intensiva

Puller Maxi : diametru 30 cm

Recomandat pentru: Bullterrier, Mastiff, Cane Corso, American Staffordshire, Pitbull, Ciobanesc German, Dog German.

Dog Puller – este un sport bazat pe exercitii executate cu Pullerul, pentru practicarea acestui sport aveti nevoie de doar doua lucruri : caine si Puller dog fitness tool.

Acest sport implica doua exercitii :

 1. Puller Jumping – cainele trebuie sa faca maxim de sarituri pentru a prinde Pullerul tinut de antrenor de la o mana la cealalta.
 2. Puller Running – cainele trebuie sa alerge si sa prinda Pullerul aruncat la circa 10 m si sa se intoarca rapid la zona marcata de pornire. Imediat dupa intoarcere se repeta aruncarea cu celalalt inel.
CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Puller dog fitness tool Maxi

Puller dog fitness tool Maxi

Puller Maxi – dog fitness tool. Puller reprezinta un accesoriu inovativ pentru antrenarea cainilor, creeat de experti profesionali de caini. Este un cerc de culoare mov care ofera posibilitatea de antrenare a cainilor cat si intarirea relatiei acestora cu stapanii. • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864