Tug pentru dresaj canin , prevazut cu varf de bici

SD1307

Produs nou

Tug pentru caini prevazut cu varf de bici . Atat tug-ul cat si biciul reprezinta doua accesorii foarte utile pentru antrenarea cainilor . Tug-ul sau saculetul de muscatura este oferit cainilor ca finalizare in initierea muscaturii .

Mai multe detalii

In stoc

50,00 lei

Tug pentru caini prevazut cu varf de bici . Atat tug-ul cat si biciul reprezinta doua accesorii foarte utile pentru antrenarea cainilor . Tug-ul sau saculetul de muscatura este oferit cainilor ca finalizare in initierea muscaturii . Obiectul de muscatura trebuie sa fie cat mai usor de prins si de atragator pentru caine . Etapele formarii muscaturii sunt foarte importante , de aceea utilizarea accesoriilor potrivite este foarte importanta . Biciul este de asemenea foarte important pentru stimularea cainilor cat si pentru ridicarea nivelului de agresivitate . De cele mai multe ori , cainele enervat de zgomotul produs de bici incearca sa muste biciul . Exact acesta este motivul pentru care a fost gandit si produs acest accesoriu . Practic se lucreaza doua elemente importante in acelasi exercitiu . Cainele va fi agitat cu ajutorul varfului de bici si apoi poate musca saculetul de muscatura ( tug ) . Satisfactia cainelui va fi maxima , iar initierea formarii muscaturii va fi un succes .

Descriere pe scurt a tug-ului pentru caini prevazut cu varf de bici :

  • confectionat din furtun de pompieri
  • prevazut cu maner tip bucla
  • prevazut cu varf de bici
  • interiorul tug-ului este umplut cu fibre de silicon hipoalergenic
  • marginile tug-ului prezinta cusaturi durabile pentru rezistenta sporita
  • lungime tug : 31 cm
  • latime tug : 4 cm
  • produs in Germania

Utilizare recomandata : stimularea muscaturii la caini , ridicarea nivelului de agresivitate .

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Tug pentru dresaj canin , prevazut cu varf de bici

Tug pentru dresaj canin , prevazut cu varf de bici

Tug pentru caini prevazut cu varf de bici . Atat tug-ul cat si biciul reprezinta doua accesorii foarte utile pentru antrenarea cainilor . Tug-ul sau saculetul de muscatura este oferit cainilor ca finalizare in initierea muscaturii .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864