Perna profesionala de muscatura din piele naturala

Produs nou

Perna de muscatura profesionala pentru dresaj canin , din piele naturala . Perna de muscatura profesionala ideala pentru recompensarea cainilor care se stimuleaza la muscatura . Cainii utilitari care se stimuleaza la muscatura trebuie motivati si recompensati pentru serviciul efectuat .

Mai multe detalii

In stoc

165,00 lei

Perna de muscatura profesionala pentru dresaj canin , din piele naturala . Perna de muscatura profesionala ideala pentru recompensarea cainilor care se stimuleaza la muscatura . Cainii utilitari care se stimuleaza la muscatura trebuie motivati si recompensati pentru serviciul efectuat . De asemenea cainii de politie sau care efectueaza servicii de securitate , trebuie motivati sa renunte la muscatura reala atunci cand primesc comanda si sa se focalizeze pe perna de muscatura . Utilizand aceasta perna de muscatura in antrenarea si recompensarea cainilor utilitari , nu va aparea nici un fel de conflict la renuntarea muscaturii intre conductor si caine . Perna de muscatura profesionala pentru dresaj canin , ofera satisfactie cainelui , iar forma de pana formeaza si mentine muscatura ferma , adanca si puternica . Cele 3 manere cu care este confectionata perna mentin motivarea cainelui deoarece forta de tragere este constanta , iar cainele nu este nevoit sa modifice muscatura . In plus , manerele permit utilizarea pernei in siguranta absoluta . Fiind o piesa compacta , perna poate fi purtata de caine ca trofeu imediat ce a castigat-o . Dimensiunea pernei permite utilizarea acesteia atat la antrenamente cat si in exercitiile reale cand este necesara recompensarea cainelui . De asemenea perna de muscatura profesionala poate fi utilizata pentru formarea si stimularea muscaturii la caini . Echipamentele profesionale pentru dresaj canin au fost concepute initial pentru utilizarede catre fortele de politie sau armata , ulterior au fost utilizate si de catre persoane civile care antreneaza cainii . Cainii care au nativ muscatura , trebuie sa li se satisfaca aceasta pornire nativa . Cu ajutorul acestei perne profesionale de muscatura pentru dresaj canin , aceste exercitii de muscatura pot fi efectuate in siguranta totala si cu satisfactie maxima pentru caine . Disponibila in 3 dimensiuni , perna poate fi utilizata ca set complet de formarea muscaturii sau separat in functie de rasa , varsta si marimea cainelui . Selectati dimensiunea dorita . Perna de muscatura cu dimensiunea de 15 x 30 cm este prevazuta cu doua manere .  Alegeti echipamente de dresaj profesionale pentru a beneficia de calitate .

Descriere pe scurt a pernei de muscatura profesionala pentru dresaj canin , din piele naturala :

 • Confectionata din piele naturala de calitate
 • Prevazuta cu 3 manere rezistente ( cu exceptia pernei cu dimensiunea 15 x 30 cm , care este prevazuta cu doua manere )
 • Manerele sunt pline in interior pentru rezistenta si priza optima ( cu exceptia pernei cu dimensiunea 15 x 30 cm care este prevazuta cu manere plate )
 • Marginile pernei prezinta cusaturi dublate pentru rezistenta sporita
 • Perna are forma de pana
 • Pe toata suprafata pernei de muscatura sunt prevazute cusaturi durabile pentru rezistenta cat mai indelungata
 • In interior perna de muscatura este prevazuta cu spuma speciala cu densitate ridicata care asigura revenirea rapida la forma initiala
 • Aceasta perna de muscatura este un produs profesional
 • Lungimi disponibile  perna de muscatura : 30 cm , 34 cm
 • Latimi disponibile  perna de muscatura : 15 cm , 20 cm , 22 cm
 • Produsa in UE

Utilizare recomandata : dresaj utilitar , formarea muscaturii , etc...

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Perna profesionala de muscatura din piele naturala

Perna profesionala de muscatura din piele naturala

Perna de muscatura profesionala pentru dresaj canin , din piele naturala . Perna de muscatura profesionala ideala pentru recompensarea cainilor care se stimuleaza la muscatura . Cainii utilitari care se stimuleaza la muscatura trebuie motivati si recompensati pentru serviciul efectuat . • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864