Manson scurt profesional material francez

Manson scurt profesional material francez

620,00 lei
Cu TVA

Manson scurt profesional pentru dresaj canin . In dresajul canin profesional , echipamentele utilizate pot fi determinante pentru calitatea rezultatelor obtinute .

Mărime: pentru brat stang
Produs disponibil cu alte optiuni
  Livrare rapida

Expediere in maxim 24h sau 48h pentru toate produsele in stoc.

  Multumi sau banii inapoi

Poti returna produsele in termen de 10 zile.

  Transport gratuit in ROMANIA

Pentru orice comanda care depaseste 500 lei.

Manson scurt profesional pentru dresaj canin . In dresajul canin profesional , echipamentele utilizate pot fi determinante pentru calitatea rezultatelor obtinute . Pentru protectie optima in timpul antrenamentelor de atac se utilizeaza mansoanele profesionale IPO / IGP , dar aceste tipuri de mansoane profesionale au pe langa avantajele evidente si cateva dezavantaje determinante in rezultatul antrenamentului de muscatura . Un dezavantaj notabil este lipsa de mobilitate a atentatorului , deoarece bratul acestuia ramane in pozitie relativ fixa , alt dezavantaj este ca mansonul profesional nu poate fi demontat si utilizat pe bucati si cel mai important dezavantaj este ca nu poate fi utilizat pe ambele brate , el fiind de brat drept sau de brat stang . Pornind de la aceste dezavantaje si dorind sa se obtina un produs care sa ofere protectie totala , suprafata de muscatura sa fie similara cu a celor profesionale clasice , sa ofere mobilitate deplina atentatorului , sa poata fi utilizat pe ambele brate . Lucrand in etapa de proiectare si productie cu specialisti in dresaj canin a caror experienta a fost determinanta in obtinerea acestui produs uimitor ! Mansonul scurt profesional pentru dresaj canin este prevazut cu tub profesional de protectie a bratului chiar si in timpul antrenamentelor cu caini extrem de duri . Suprafata de muscatura este in forma de pana fiind confectionata din material special foarte rezistent la muscaturile cainilor si care revine rapid la forma initiala imediat ce a fost eliberata muscatura . In plus materialul din care este confectionata suprafata de muscatura stimuleaza muscatura cainelui , oferindu-i acestuia senzatia ca striveste efectiv bratul atentatorului . Mansonul este acoperit cu  material francez identic cu cel utilizat la confectionarea costumelor de muscatura profesionale pentru competitii canine . Mansonul este prevazut cu protectie de umar detasabila . Protectia de umar este atsata cu ajutorul unei curele confectionate din piele naturala . Protectia de umar este captusita in zona de contact cu burete pentru confort sporit la utilizare . Mansonul este prevazut cu un maner stabil in interior si un maner tip bucla exterior in zona antebratului . Un avantaj notabil al acestui manson scurt profesional este faptul ca ofera mobilitate sporita atentatorului deoarece acesta poate flexa cu usurinta bratul , poate oferi priza de muscatura cainelui in functie de dorinta nefiind conditionat de forma mansonului . Cea mai importanta calitate a acestui manson scurt este ca poate fi utilizat atat pe bratul drept cat si pe bratul stang ! Fiind o piesa compacta , mansonul poate fi purtat de caine in echilibru ca pe o prada sporind astfel satisfactia si motivatia cainelui ! Utilizati echipamente profesionale pentru rezultate notabile si pentru siguranta totala in timpul antrenamentelor de atac !

Descriere pe scurt a mansonului scurt profesional pentru dresaj canin :

  • Confectionat din material plastic identic cu cel utilizat la confectionarea mansoanelor IPO / IGP
  • Prevazut cu suprafata de muscatura in forma de pana
  • Suprafata de muscatura este confectionata din material special rezistent la muscatura cainilor
  • Materialul din care este confectionata suprafata de muscatura revine rapid la forma initiala
  • Interiorul mansonului este captusit cu microfibra pentru confort la utilizare
  • Mansonul este acoperit cu material francez identic cu cel utilizat la confectionarea costumelor de muscatura competitionale
  • Marginile materialului francez sunt tivite si cusute durabil pentru rezistenta sporita
  • In interior mansonul este prevazut cu maner stabil
  • Lateral exterior mansonul este prevazut cu maner tip bucla
  • Mansonul este prevazut cu protectie pentru umar detasabila
  • Protectia pentru umar se fixeaza stabil cu ajutorul unei curele confectionate din piele naturala
  • Protectia de umar este captusita cu burete in zona de contact pentru confort sporit la utilizare
  • Mansonul poate fi utilizat cu sau fara protectie de umar
  • Mansonul ofera mobilitate maxima in timpul utilizarii
  • Lungime manson : fara protectie umar / 65 cm , cu protectie umar / 90 cm
  • Circumferinta manson : interior / 47 cm , exterior 65 cm ( cu suprafata de muscatura inclusa )
  • Greutate manson : 2,500 gr
  • Conceput si produs in stransa colaborare cu specialisti in dresaj canin

Utilizare recomandata : dresaj canin .

 

 

PS017
0 Obiect

Referinte specifice

ean13
017
upc
017

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te Sau Reseteaza parola