Tug din material francez pentru dresaj canin

Produs nou

Tug din material francez  pentru dresaj canin .  Stimularea cainelui reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte in dresajul canin . Pentru cainii care se stimuleaza la obiecte in miscare pe care incearca sa le prinda , tug-ul reprezinta cel mai puternic stimul . Un caine stimulat va fi extrem de motivat sa lucreze .

Mai multe detalii

In stoc

35,00 lei

Tug din material francez  pentru dresaj canin .  Stimularea cainelui reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte in dresajul canin . Pentru cainii care se stimuleaza la obiecte in miscare pe care incearca sa le prinda , tug-ul reprezinta cel mai puternic stimul . Un caine stimulat va fi extrem de motivat sa lucreze . Invatat corect jocul care implica tug-ul , cainele va lucra la cel mai inalt nivel de care este capabil . Unii caini prefera materialul francez si exact pentru acesti caini a fost creat tug-ul din material francez pentru dresaj canin . Tug-ul implica un joc cu reguli impuse de dresor . Trebuie inteles ca un tug reprezinta doar o jucarie care motiveaza cainele si il face sa lucreze cu placere . Nu este recomandat sa se formeze fixatia cainelui pe tug , ci pe jocul in sine care implica invatarea si fixarea unor comenzi de dresaj . Nu este sub nici o forma un obiect pe care il castiga cine este mai puternic dintre caine si dresor . Tug-ul reprezinta doar o motivatie , satisfactia cainelui trebuie sa fie lucrul si interactiunea cu dresorul sau stapanul dupa caz . Utilizat corect un tug se poate dovedi un accesoriu extrem de util in lucru cu cainele . Pentru a nu aparea un conflict de posesie intre caine si dresor este recomandat utilizarea a doua tug-uri identice . Trebuie mentionat ca tug-ul nu este un obiect de ros si nu trebuie lasat la discretia cainelui . O jucarie de orice tip lasata permanent la dispozitia cainelui va deveni un accesoriu banal fara importanta pentru caine . In plus lasat la discretia cainelui poate deveni un pericol deoarece acesta poate rupe bucati din tug pe care le poate inghiti cauzand probleme medicale . Selectati culoarea dorita . Utilizati echipamente de calitate create de profesionisti .

Descriere pe scurt a tug-ului din material francez pentru dresaj canin :

 • confectionat din material francez de calitate
 • prevazut cu doua manere tip bucla
 • marginile tug-ului prezinta cusaturi duble pentru rezistenta sporita
 • in interior este umplut cu material hipoalergenic
 • lungime tug : 25 cm
 • latime tug : 10 cm
 • culori disponibile : negru , albastru , rosu
 • lungime maner : 15 cm
 • greutate tug : 160 gr
 • produs in Germania

Utilizare recomandata : dresaj canin , exercitii de aport .

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Tug din material francez pentru dresaj canin

Tug din material francez pentru dresaj canin

Tug din material francez  pentru dresaj canin .  Stimularea cainelui reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte in dresajul canin . Pentru cainii care se stimuleaza la obiecte in miscare pe care incearca sa le prinda , tug-ul reprezinta cel mai puternic stimul . Un caine stimulat va fi extrem de motivat sa lucreze . • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864