Minge material francez caine

SD1324

Produs nou

Minge material francez caini 20 cm. La solicitarea clientilor multumiti de mingea confectionata din material francez 10 cm. Am creat aceasta minge de 20 cm., care are exact aceleasi calitati ca prima minge dar spre deosebire de aceea are circumferinta de circa 20 cm.

Mai multe detalii

In stoc

60,00 lei

Minge material francez caini 20 cm. La solicitarea clientilor multumiti de mingea confectionata din material francez 10 cm, am creat aceasta minge de 20 cm., care are exact aceleasi calitati ca prima minge dar spre deosebire de aceea are circumferinta de circa 20 cm. Mingea este confectionata exclusiv manual din acelasi material fracez de calitate cu manerul tip bucla foarte rezistent. Mingea este utila atat pentru cainii de varsta mica dupa schimbarea dintilor cat si celor adulti. Suficient de moale pentru o priza rapida si facila dar si extrem de rezistenta  pentru caini cu muscatura puternica. Mingea poate fi utilizata cu succes la stimularea muscaturii , formarea unei prize ferme si adanci , dezvoltarea instictului de prada , antrenarea cainilor de show care trebuie sa fie prezentati din spate cu atentia focusata in fata cainelui. Prin exercitiu si utilizarea acestei mingii confectionate din material francez se poate obtine cu succes o pozitie stabila , ferma la cainii de show care necesita prezentare specifica din spatele cainelui. De manerul tip bucla atasat mingei se poate atasa foarte usor o lesa pentru stimularea mult mai eficienta a cainelui. Atat forma , dimensiunea cat si materialul mingei o recomanda ca accesoriu in dresajul de formarea muscaturii ca faza intermediara intre saculetul de muscatura ( tug ) si mansonul de protectie. Materialul francez utilizat la confectionarea mingei este identic cu cel utilizat la confectionarea mansoanelor de protectie si a costumelor de protectie pentru antrenarea cainilor utilitari sau a celor sportivi , implicati in sporturile canine . Materialul francez ( nylcot ) este o tesatura speciala foarte rezistenta confectionata din bumbac natural in combinatie cu nailon foarte rezistent , calitatea principala a acestui tip de tesatura este rezistenta sporita la muscatura canina si textura moale foarte atractiva pentru caini , de aceea majoritatea cainilor musca cu placere din acest material. Acesta minge confectionata din material francez este un accesoriu recomandat pentru antrenarea cainilor , lasarea mingei permanent la dispozitia cainelui nu este recomandata deoarece acesta o poate distruge si poate inghiti bucati rupte din minge si pot aparea probleme medicale cauzate de inghitirea bucatilor rupte din minge.

Descriere pe scurt a mingei din material francez 20 cm :

  • Confectionata din material francez
  • Confectionata manual
  • Prevazuta cu maner tip bucla
  • Circumferinta cca : 20 cm
  • Lungime maner : 20 cm
  • Disponibila in culori variate
  • In zona manerului cusaturile sunt dublate pentru rezistenta
  • Produsa in Germania

Utilizare recomandata : recompensare in dresaj, formarea muscaturii caini tineri si adulti.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Minge material francez caine

Minge material francez caine

Minge material francez caini 20 cm. La solicitarea clientilor multumiti de mingea confectionata din material francez 10 cm. Am creat aceasta minge de 20 cm., care are exact aceleasi calitati ca prima minge dar spre deosebire de aceea are circumferinta de circa 20 cm.  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864