Saculet profesional pentru recompense dresaj canin

PT059

Produs nou

Saculet profesional pentru recompense dresaj canin . Saculetul pentru dresaj canin a fost conceput in stransa colaborare cu dresori implicati in educarea cainilor de competitii . Saculetul a fost gandit sa fie suficient de incapator , rezistent , usor de transportat , in saculet ca incapa atat recompensa hrana cat si alte accesorii de dresaj ( mingii , tug , lese , etc .. )

Mai multe detalii

In stoc

90,00 lei

Saculet profesional pentru recompense dresaj canin . Saculetul pentru dresaj canin a fost conceput in stransa colaborare cu dresori implicati in educarea cainilor de competitii . Saculetul a fost gandit sa fie suficient de incapator , rezistent , usor de transportat , in saculet ca incapa atat recompensa hrana cat si alte accesorii de dresaj ( mingii , tug , lese , etc .. ) Prevazut cu sistem de inchidere tip capsa magnetica , saculetul se inchide si deschide rapid si eficient in functie de necesitate . In acelasi timp inchis , saculetul impiedica risipirea recompenselor . In plus lateral saculetul este prevazut cu doua inele de carte pot fi agatate diferite accesorii utile in procesul de dresaj . Saculetul se prinde in jurul trunchiului cu ajutorul benzii ajustabile , putand fi modificata pozitia in functie de exercitiu . Astfel se evita focusarea atentiei cainelui intr-un singur punct . Pozitionat in spate , saculetul poate depozita un tug spre exemplu sau o minge . Utilizarea saculetului poate inlocui utilizarea unei veste sau a unui kilt pentru dresaj . In plus saculetul poate fi purtat foarte strans , pozitionat in zona pieptului , putand fi utilizat pentru recompensarea cainelui dintr-un anumit punct , obtinand astfel o buna focalizare a atentiei cainelui . Exercitiile si utilizarile sunt limitate doar de imaginatia dresorului .

Descriere pe scurt a saculetului profesional pentru recompense dresaj canin :

 • confectionat din material rezistent la zgarietura de caine
 • materialul este impermeabil
 • prevazut cu banda ajustabila
 • prevazut cu sistem de prindere rapida din plastic
 • prevazut cu doua inele pozitionate frontal
 • prevazut cu sistem de inchidere tip capsa magnetica
 • poate fi purtat atat in jurul braului cat si in jurul trunchiului
 • lungime saculet : 30 cm
 • latime saculet : 20 cm
 • produs in UE

Utilizare recomandata : dresaj canin de obedianta , agility , dresaj de urma , etc ...

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Saculet profesional pentru recompense dresaj canin

Saculet profesional pentru recompense dresaj canin

Saculet profesional pentru recompense dresaj canin . Saculetul pentru dresaj canin a fost conceput in stransa colaborare cu dresori implicati in educarea cainilor de competitii . Saculetul a fost gandit sa fie suficient de incapator , rezistent , usor de transportat , in saculet ca incapa atat recompensa hrana cat si alte accesorii de dresaj ( mingii , tug , lese , etc .. ) • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864