Ghilotina pentru unghii caini

MN73301

Produs nou

Ghilotina pentru taiat unghii caini si pisici . Taierea unghiilor la caini si pisici este o necesitate .  Pentru realizarea in siguranta a acestei activitati este necesar sa se utilizeze accesoriile potrivite .

Mai multe detalii

In stoc

10,00 lei

Ghilotina pentru taiat unghii caini si pisici . Taierea unghiilor la caini si pisici este o necesitate .  Pentru realizarea in siguranta a acestei activitati este necesar sa se utilizeze accesoriile potrivite . Ghilotina pentru taiat unghii caini si pisici va ajuta sa taiati in siguranta unghiile fara riscuri . Avand prevazuta un sistem de ghidaj , ghilotina va permite sa controlati lungimea si locul exact in care se doreste taierea unghiilor . La animalele cu unghii deschise la culore este relativ usor sa se stabileasca unde se executa taierea , deoarece vasele de sange sunt usor de vazut . Este recomandat sa se execute taierea pana in vasul de sange pentru evitarea sangerarii . Sistemul tip ghilotina este cel mai eficient deoarece permite inserarea unghiei animalului usor , iar actiunea de taiere nu presupune rasucirea mainii . Este recomandata obisnuirea animalului in prealabil cu prezenta ghilotinei si cu apropierea acesteia de labele animalului . Odata obisnuit cu prezenta ghilotinei poate fi utilizata o recompensa favorita pentru distragerea atentiei animalului sau chiar recompensarea acceptarii taierii unghiilor . Utilizarea brusca poate duce la o reactie de evitare din partea animalului . Trebuie luat in considerare ca unghiile vor fi taiate regulat iar obisnuirea cu ghilotina va face aceasta actiune acceptata sau chiar placuta pentru animal .

Descriere pe scurt a ghilotinei pentru taiat unghii caini si pisici :

  • confectionata din otel cromat
  • prevazuta cu arc
  • prevazuta cu ghidaj pentru taiere sigura
  • forma ergonomica
  • usor de utilizat
  • lungime : 12 cm

Utilizare recomandata : taierea unghiilor la caini si pisici

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Ghilotina pentru unghii caini

Ghilotina pentru unghii caini

Ghilotina pentru taiat unghii caini si pisici . Taierea unghiilor la caini si pisici este o necesitate .  Pentru realizarea in siguranta a acestei activitati este necesar sa se utilizeze accesoriile potrivite .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864