Castron pentru caini prevazut cu suport de prindere

MN6A22023

Produs nou

Castron pentru caini prevazut cu suport de prindere .  Suportul de prindere pentru castronul cainilor este util deoarece permite plasarea castronului la inaltimea dorita si permite prinderea sau scoaterea usoara a castronului .

Mai multe detalii

In stoc

30,00 lei

Castron pentru caini prevazut cu suport de prindere .  Suportul de prindere pentru castronul cainilor este util deoarece permite plasarea castronului la inaltimea dorita si permite prinderea sau scoaterea usoara a castronului . Sistemul de prindere al suportului pentru castron este practic si se realizeaza rapid cu ajutorul a doua suruburi tip fluture . Montarea suportului pentru castron se realizeaza usor si nu necesita scule . Odata fixat , suportul este stabil deoarece se prinde in doua puncte . Castronul se prinde usor prin ridicare , oferind astfel posibilitatea umplerii sau chiar a curatarii rapide si usoare . In functie de talia sau varsta cainelui , castronul cu suport poate fi ridicat sau coborat . Castronul poate fi utilizat atat pentru hrana cat si pentru apa . Castronul nu retine mirosuri , fiind cea mai indicata alegere pentru caini . Capacitatea castronului este de 220 ltr.

Descriere pe scurt a castronului cu suport de prindere pentru caini :

  • confectionat din inox
  • prevazut cu suport de prindere
  • suportul de prindere se ataseaza cu doua suruburi tip fluture
  • pentru atasarea suportului nu sunt necesare scule
  • pozitia suportului pentru castron poate fi modificata usor si rapid
  • castronul se ataseaza in suport prin ridicare
  • capacitate castron : 220 ltr
  • produs in Olanda

Utilizare recomandata : pentru hranire sau adapare caini .

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Castron pentru caini prevazut cu suport de prindere

Castron pentru caini prevazut cu suport de prindere

Castron pentru caini prevazut cu suport de prindere .  Suportul de prindere pentru castronul cainilor este util deoarece permite plasarea castronului la inaltimea dorita si permite prinderea sau scoaterea usoara a castronului .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864