Borseta pentru dresaj canin Academia Starmark

SM59905

Produs nou

Borseta pentru dresaj canin Academia Starmark Pro Training Treat Pouch  . Aceasta borseta pentru dresaj canin a fost conceputa de specialistii in dresaj canin de la Academia Starmark pentru a fi utila atat profesionistilor cat si persoanelor care doresc sa se implice in educarea cainelui .

Mai multe detalii

In stoc

85,00 lei

Borseta pentru dresaj canin Academia Starmark Pro Training Treat Pouch . Aceasta borseta pentru dresaj canin a fost conceputa de specialistii in dresaj canin de la Academia Starmark pentru a fi utila atat profesionistilor cat si persoanelor care doresc sa se implice in educarea cainelui . O problema in dresajul canin apare atunci cand recompensele cad pe sol iar cainele asa cum stim invata prin asociere va invata rapid ca recompensa apare undeva la nivelul solului . Astfel acesta va cauta recompensa pe sol , iar pentru prevenirea acestei situatii , borseta este prevazuta cu nepren in partea superioara iar caderea accidentala este total exclusa chiar si cazul in care dresorul alearga cu cainele . Accesul la recompense se realizeaza instant iar recompensarea este realizata rapid si eficient . Borseta este prevazuta de asemenea atat cu centura reglabila prevazuta cu prindere rapida cat si cu un clips special care permite atasarea la centura si previne desprinderea accidentala a borsetei . Frontal borseta este prevazuta cu buzunar suplimentar prevazut cu fermoar pentru depozitarea obiectelor : chei , clicker , telecomanda , pungi pentru strans dupa caini , etc .. Suficient de incapatoare , borseta poate fi umpluta cu recompense pentru lucrul cu mai multi caini , nefiind necesara reumplerea cu recompense . Clipsul cu care este prevazuta borseta este util si in cazul in care se doreste deconditionarea cainelui deoarece stim ca focusarea atentiei cainelui trebuie sa fie pe dresor sau stapan si nu pe borseta . Prinderea la spate sau lateral permite aceasta deconditionare , astfel cainele isi va focusa atentia pe dresor si nu pe borseta .

Descriere pe scurt a borsetei pentru dresaj canin Academia Starmark :

  • confectionata din material rezistent
  • prevazuta cu centura reglabila si sistem de prindere rapida
  • prevazuta cu clips pentru atasarea rapida si stabila la centura
  • prevazuta cu buzunar frontal inchis cu fermoar
  • design cu marginile rotunjite in zona inferioara pentru acces rapid la recompense
  • prevazuta cu neopren in zona superioara care previne caderea accidentala a recompenselor
  • centura reglabila poate fi detasata
  • conceputa la Academia Starmark

Utilizare recomandata : dresaj canin , agility , etc...

 

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Borseta pentru dresaj canin Academia Starmark

Borseta pentru dresaj canin Academia Starmark

Borseta pentru dresaj canin Academia Starmark Pro Training Treat Pouch  . Aceasta borseta pentru dresaj canin a fost conceputa de specialistii in dresaj canin de la Academia Starmark pentru a fi utila atat profesionistilor cat si persoanelor care doresc sa se implice in educarea cainelui .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864