Lansator de minge pentru vesta dresaj Euro Joe

EJ158

Produs nou

Lansator de minge pentru vesta dresaj Euro Joe . Focusarea atentiei cainelui este mult mai usor de realizat utilizand lansatorul de minge . Cainii care se stimuleaza la minge se focuseaza foarte usor pe locul de unde stiu ca va veni mingea .

Mai multe detalii

In stoc

160,00 lei

 Lansator de minge pentru vesta dresaj Euro Joe . Focusarea atentiei cainelui este mult mai usor de realizat utilizand lansatorul de minge . Cainii care se stimuleaza la minge se focuseaza foarte usor pe locul de unde stiu ca va veni mingea . Utilizand lansatorul de minge atasat de vestele de dresaj prevazute cu sistem de prindere Velcro focusarea rapida a atentiei cainelui si apoi deconditionarea se realizeaza foarte usor . Cainele va invata foarte rapid si usor de unde apare mingea , iar sistemul de eliberare permite recompensarea instant . Prevazut cu sistem de inchidere magnetic , lansatorul elibereaza mingea rapid prin actionarea de catre dresor a parghiei laterale . Actiunea dresorului nu poate fi anticipata de catre caine deoarece miscarea de eliberare nu este vizibila pentru caine iar asocierea facuta de acesta va fi una legata de focusarea atentiei lui . Cainele va avea senzatia ca prin focusarea atentiei el controleaza de fapt cand apare mingea iar anticiparea aparitiei mingei va intari dorinta de lucru a acestuia . In functie de exercitiul dorit lansaturul poate fi atasat atat pe fata cat si pe spatele vestei . Utilizarea lansatorului ofera dresorului posibilitatea sa recompenseze cainele rapid si fara a forma asocierea aparitiei mingei de o miscare sau un gest legat de aparitia mingei . Confectionat din material plastic rezistent si flexibil lansatorul isi pastreaza forma iar o eventuala blocare a mingei este total exclusa . In plus lansatorul este captusit cu acelasi material din care este confectionata vesta pentru dresaj  iar prezenta sau lipsa lansatorului este imposibil de anticipat de catre caine .

Descriere pe scurt a lansatorului de minge pentru vesta Euro Joe :

  • confectionat din material plastic IPO
  • captusit exterior cu material vesta dresaj
  • prevazut cu sistem de prindere Velcro
  • prevazut cu sistem magnetic
  • compatibil cu majoritatea mingiilor circumferinta maxim 7 cm
  • prevazut cu cablu pentru eliberarea mingei
  • compatibil cu vestele de dresaj prevazute cu sistem prindere Velcro aplicat
  • produs in Belgia la Euro Joe

Utilizare recomandata : dresaj canin.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Lansator de minge pentru vesta dresaj Euro Joe

Lansator de minge pentru vesta dresaj Euro Joe

Lansator de minge pentru vesta dresaj Euro Joe . Focusarea atentiei cainelui este mult mai usor de realizat utilizand lansatorul de minge . Cainii care se stimuleaza la minge se focuseaza foarte usor pe locul de unde stiu ca va veni mingea .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864