Baston dresaj canin

WF37905

Produs nou

Baston pentru dresaj canin . Bastonul pentru dresaj este accesoriul la fel de util ca si protectiile speciale . Rolul acestuia este de a ridica nivelul de agitatie al cainelui si de a testa curajul acestuia in acelasi timp .

Mai multe detalii

In stoc

130,00 lei

Baston pentru dresaj canin . Bastonul pentru dresaj este accesoriul la fel de util ca si protectiile speciale . Rolul acestuia este de a ridica nivelul de agitatie al cainelui si de a testa curajul acestuia in acelasi timp . Biciul pentru dresaj este utilizat de la o distanta suficienta pentru a nu inhiba cainele , comparativ cu bastonul pentru dresaj care este utilizat aproape in contact cu cainele . Rolul bastonului nu este acela de a lovi cainele ci de a ridica nivelul de agresivitate al acestuia si de a testa curajul si determinarea cainelui . Bastonul pentru dresaj trebuie utilizat la inceput la o distanta rezonabila de caine astfel incat acesta sa nu se simta intimidat de acesta , ulterior se apropie de caine progresiv ajungand la nivelul in care cainele ignora total basonul si nu are nici un fel de retinere in prezenta acestuia . Cainii utilitari in mod normal ignora bastonul de la prima aparitie a acestuia si chiar se simt iritati de prezenta bastonului . Trebuie insa testat nivelul de toleranta al cainilor la aparitia bastonului inainte de a se stabili modalitatea de lucru cu acesta . Bastonul este flexibil si extrem de rezistent , iar la exterior este captusit cu piele naturala . De asemenea bastonul pentru dresaj este prevazut cu maner tip bucla confectionat din piele naturala de aceeasi calitate ca si captuseala bastonului . Bastonul pentru dresaj este destinat atat dresorilor profesionisti cat si proprietarilor pasionati care doresc sa utilizeze accesorii profesionale . 

Descriere pe scurt a bastonului pentru dresaj caini :

  • confectionat din fibra de sticla
  • captusit cu piele naturala
  • prevazut cu maner de siguranta tip bucla
  • manerul este confectionat din piele naturala
  • bastonul este flexibil si extrem de durabil
  • culoare disponibila : negru
  • produs in Germania
  • lungime disponibila : 60 cm

Utilizare recomandata : antrenarea cainilor de atac, IPO.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Baston dresaj canin

Baston dresaj canin

Baston pentru dresaj canin . Bastonul pentru dresaj este accesoriul la fel de util ca si protectiile speciale . Rolul acestuia este de a ridica nivelul de agitatie al cainelui si de a testa curajul acestuia in acelasi timp .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864