Zgarda piele ogari Luxury Greyhound

Produs nou

Zgarda confectionata manual din piele naturala si captusita cu piele naturala moale nappa : Luxury Greyhound . Culoare piele : negru / culoare captuseala piele naturala moale nappa : albastru .Rasele de caini tip Ogar au nevoie de zgarzi speciale , deoarece atat forma gatului cat si a capului acestora este una speciala . 

Mai multe detalii

In stoc

105,00 lei

Zgarda confectionata manual din piele naturala si captusita cu piele naturala moale nappa : Luxury Greyhound . Culoare piele : negru / culoare captuseala piele naturala moale nappa : albastru .

Rasele de caini tip Ogar au nevoie de zgarzi speciale , deoarece atat forma gatului cat si a capului acestora este una speciala . Este de asemenea cunoscuta sensibilitatea gatului acestor caini la tensiune . Pielea acestor caini este de asemenea delicata si orice leziune poate duce la complicatii dermatologice nedorite . Aceste probleme au fost luate in considerare la conceperea zgarzii din piele naturala pentru Ogari Luxury Greyhounds . Asa cum spune si denumirea zgarzii , aceasta este un produs de lux . Confectionata manual din piele naturala italiana moale de cea mai buna calitate , ofera pe langa aspectul deosebit de elegant si un confort sporit la purtare . Aspectul acestei zgarzi ofera un plus aspectului nobil al acestor caini. Captuseala realizata din piele naturala moale nappa , ofera protectie si confort la purtare , iar marginile rotunjite ale captuselii previn iritarea cauzata de frecarea pielii cu marginea zgarzii . Forma speciala a zgarzii cat si calitatea materialelor utilizate la confectionare fac din aceasta zgarda un accesoriu de nelipsit pentru proprietarii de caini tip Ogar . Atat marginile zgarzii cat si partea centrala a acesteia este prevazuta cu cusaturi durabile pentru rezistenta sporita . Catarama cu care este prevazuta zgarda este atasata prin nituire dubla pentru rezistenta sporita . Designul special al zgarzii asigura confort la purtare si atat prindere cat si desprindere facila . Perechea acestei zgarzi este lesa Luxury Life , de asemenea disponibila in magazinul nostru . Este recomandat ca dupa utilizare pe vreme umeda , zgarda sa fie uscata departe de sursele de incalzire si intretinuta periodic cu balsam special disponibil in magazinul nostru .  Zgarda de calitate pentru rase speciale .    

Descriere pe scurt a zgarzii din piele naturala Ogari Luxury Greyhound

 • confectionata din piele naturala moale italiana
 • captusita cu piele naturala moale nappa
 • marginile captuselii sunt rotunjite
 • prevazuta cu inel de prindere a lesei si catarama de calitate
 • inelul si catarama sunt confectionate din otel cromat
 • pentru rezistenta sporita , atat marginile zgarzii cat si zona centrala prezinta cusaturi durabile
 • inelul si catarama sunt prinse intre straturile de piele prin nituire
 • zgarda este confectionata manual
 • produsa in Polonia
 • compatibila cu toate tipurile de ogari

Utilizare recomandata : pentru toate tipurile de caini Ogar .

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Zgarda piele ogari Luxury Greyhound

Zgarda piele ogari Luxury Greyhound

Zgarda confectionata manual din piele naturala si captusita cu piele naturala moale nappa : Luxury Greyhound . Culoare piele : negru / culoare captuseala piele naturala moale nappa : albastru .Rasele de caini tip Ogar au nevoie de zgarzi speciale , deoarece atat forma gatului cat si a capului acestora este una speciala .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864